Στοίχημα EURO: Ανώτεροι οι Ισπανοί - iefimerida.gr

Στοίχημα EURO: Ανώτεροι οι Ισπανοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Betarades.gr σε συνεργασία με το iefimerida.gr για μία ακόμη ημέρα είναι κοντά σας με τα προγνωστικά για τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Παρασκευή (17/06) σήμερα και η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με τρεις ακόμα αναμετρήσεις. Στις 16:00 η Ιταλία κοντράρεται με τη Σουηδία για τη 2η αγωνιστική του Ε' ομίλου, ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις Τσεχία – Κροατία (19:00) και Ισπανία – Τουρκία (22:00) για τη 2η αγωνιστική του Δ' ομίλου. Από στοιχηματικής άποψης θα ασχοληθούμε με τα δύο τελευταία ματς, ενώ η συνάντηση της Ιταλίας με τη Σουηδία ενδείκνυται για live στοιχηματισμό.

Στο www.betarades.gr μπορείτε να βρείτε όλα όσα ψάχνετε για το Στοίχημα και να μάθετε ποιες είναι οι Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρείες στις οποίες μπορείτε να στοιχηματίζετε με ασφάλεια.

Με φόρα οι Κροάτες

Οι σημερινές προβλέψεις μας ξεκινούν, λοιπόν, με το πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό της Τσεχίας με την Κροατία. Ως “πρώτο πιάτο” σας παραθέτουμε ορισμένα στατιστικά στοιχεία. Η Κροατία, λοιπόν, έχει καταφέρει να σκοράρει στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα κερδίσει τα 5/8 τελευταία σε ομίλους τελικής φάσης EURO. Οι Τσέχοι, από την πλευρά τους, έχουν ηττηθεί στα 6/9 τελευταία παιχνίδια τους σε τελική φάση EURO.

Η Τσεχία προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσει το μηδέν κόντρα στην κάτοχο Ισπανία, ωστόσο, ο Πικέ στο 87’ χάρισε τη νίκη στους “φούριας ρόχας”. Περιορίστηκε στα ανασταλτικά της καθήκοντα με την Ισπανία να πιέζει ασφυκτικά και τον Τσεχ να παλεύει μόνος του να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Ένα αποτέλεσμα που δεν αποτέλεσε έκπληξη, ωστόσο, η Τσεχία καλείται να επιδείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στην Κροατία αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό. “Ο 4ος όμιλος είναι ίσως ο δυσκολότερος. Η Κροατία είναι μια ισχυρή ομάδα με παίκτες που αγωνίζονται σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και θα γίνουν κάποιες αλλαγές”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Βρμπά που αναμένεται να παρατάξει σήμερα μια πιο… επιθετική Τσεχία προκειμένου, να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που χρειάζεται.

Η Κροατία πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στον όμιλο, κερδίζοντας την Τουρκία με 1-0 με μία εξαιρετική έμπνευση του Λούκα Μόντριτς στο 41ο λεπτό. Ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης οι Κροάτες πήραν δίκαια τη νίκη και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα τέρματα καθώς είχαν δυο δοκάρια και αρκετές καλές ευκαιρίες. Αναμφίβολα η Κροατία άφησε θετικές εντυπώσεις και ψάχνει και σήμερα ανάλογη εμφάνιση κόντρα στην Τσεχία με στόχο να κάνει το καθοριστικό βήμα πρόκρισης. “Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στην Τουρκία βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Γνωρίζουμε πως η Τσεχία είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά και αναγκασμένη να ψάξει βαθμούς, ωστόσο, ελπίζω πως οι παίκτες μου θα δείξουν τον ίδιο χαρακτήρα. Εμείς παίζουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε και κόντρα στην Τσεχία” δήλωσε ο τεχνικός, Άντε Κάσιτς. Σημειώνουμε ότι ο Ντάριο Σρνα ενημερώθηκε για το θάνατο του πατέρα του λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Τουρκία, ταξίδεψε στο Μέτκοβιτς προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία, υπολογίζεται ωστόσο, σήμερα κανονικά από τον τεχνικό Κάσιτς. Από την άλλη πλευρά, κανονικά υπολογίζεται ο αμυντικός Τσόρλουκα, παρά το τραύμα στο κεφάλι στο ματς με τους Τούρκους.

Προγνωστικό: Οι Κροάτες έδειξαν στην πρεμιέρα ότι διαθέτουν ένα σύνολο με εξαιρετικές μονάδες, που χαρακτηρίζεται ταυτόχρονα και από “χημεία” μεταξύ των παικτών. Οι Τσέχοι δεν απέσπασαν τις ίδιες θετικές εντυπώσεις και θεωρούμε ότι δε θα καταφέρουν και σήμερα να προβάλλουν ουσιαστική αντίσταση. Καταλήγουμε, λοιπόν, στη νίκη της Κροατίας σε απόδοση 2.02.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Τσεχία – Κροατία


“Καθαρίζουν” την πρόκριση οι “φούριας ρόχας”

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Τουρκία. Για πρώτη φορά συναντιούνται οι δύο τους σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, πολύ καλή η παράδοση για τους Ισπανούς στις συναντήσεις με τους Τούρκους (5-4-1). Προσθέτουμε ότι η Ισπανία είναι αήττητη στα τελευταία 13 παιχνίδια της σε τελική φάση EURO, κρατώντας και ανέπαφη εστία στα τελευταία 600 λεπτά (επίδοση-ρεκόρ).

Έκανε το καθήκον της στην πρεμιέρα η Ισπανία, παίρνοντας τη νίκη επί των Τσέχων με 1-0, χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της. Το «γόρδιο δεσμό» έλυσε o Ζεράρ Πικέ στο 87ο λεπτό, με την όμορφη κεφαλιά του να καταλήγει στα δίχτυα των αντιπάλων και τους «φούριας ρόχας» να βάζουν τρεις βαθμούς στο σακούλι τους. Με νίκη στο σημερινό ματς η Ισπανία «κλειδώνει» την πρόκριση και βάζει υποθήκη και για την πρώτη θέση του 4ου ομίλου ενόψει του ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στους Κροάτες. «Δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει η νίκη επί της Τσεχίας. Περιμένουμε αντίσταση από την Τουρκία, το παιχνίδι δε θα είναι καθόλου εύκολο. Δε θεωρώ ότι θα κλειστούν πίσω, καθώς διαθέτουν σκληρούς και γενναίους παίκτες», σημείωσε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Από κανένα νέο πρόβλημα δεν ταλαιπωρείται ο Ντελ Μπόσκε, ο οποίος πιθανότατα θα «κολλήσει» στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την Τσεχία, διατηρώντας τον Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια. Βέβαια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ίκερ Κασίγιας, σημειώνοντας: «Με… πονάει το γεγονός ότι δεν παίζει ο Ίκερ. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές, αλλά η διαφορά μεταξύ των δύο (σ.σ. Κασίγιας και Ντε Χέα) είναι ελάχιστη».

Η Τουρκία, από την πλευρά της, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην πρεμιέρα, γνωρίζοντας μία δίκαιη ήττα από την Κροατία. Δεν έδειξαν πάθος οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ, ούτε ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στην επίθεση. Έτσι, έρχονται στο σημερινό ματς όντας υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν βαθμό ή βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης ενόψει της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής. Απογοητευτική η εμφάνιση του Αρντά Τουράν στην πρεμιέρα, τράβηξε προς τα... κάτω την απόδοση όλης της ομάδας, καθώς ο σταρ της Μπαρτσελόνα αποτελεί τον ηγέτη και το «βαρόμετρο» της Εθνικής Τουρκίας. Ο Τερίμ θα τον ξεκινήσει σήμερα από την αρχή, με τον ίδιο να απολογείται δημόσια στους φίλους της Τουρκίας και να τονίζει: «Η Ισπανία είναι το φαβορί, εμείς όμως πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε τουλάχιστον το βαθμό. Αγωνιζόμαστε έντεκα εναντίον έντεκα και θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο». Σημειώστε, βέβαια, ότι η Τουρκία θα πρέπει να βελτιώσει ταυτόχρονα τις αμυντικές της επιδόσεις, με δεδομένο ότι έχει δεχθεί γκολ στα 11/13 παιχνίδια της σε τελική φάση EURO.

Κλείνουμε τονίζοντας ότι τα τελευταία ρεπορτάζ δίνουν τους δύο παίκτες αμφίβολους για σήμερα, με τον πρώτο να υποφέρει από ενοχλήσεις στο πόδι και τον δεύτερο από στομαχικά προβλήματα. Ως αντικαταστάτες τους προβάλλουν οι Σεμίχ Καγιά και Οζμπαϊρακλί αντίστοιχα. Παράλληλα, ο Τερίμ σκέφτεται να ξεκινήσει από την αρχή τον Μπουράκ Γιλμάζ, ενώ λογικά θα δώσει φανέλα βασικού και στον εξαιρετικό νεαρό μεσοεπιθετικό Μορ.

Προγνωστικό: Αυτή η Εθνική Τουρκίας δε μοιάζει ικανή να προβάλλει ισχυρά εμπόδια στους Ισπανούς. Η ομάδα του Ντελ Μπόσκε έχει, παράλληλα, ισχυρό κίνητρο νίκης, προκειμένου να “καθαρίσει” από σήμερα με την υπόθεση-πρόκριση. Με δεδομένο και ότι δε δέχεται εύκολα γκολ καταλήγουμε σε νίκη της Ισπανίας σε συνδυασμό με Under 3.5, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Ισπανία - Τουρκία

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 στοίχημα Ισπανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ