NBA: Ο «Βασιλιάς» είναι εδώ - Ο Λεμπρόν οδήγησε σε νέα νίκη τους Καβαλίερς - iefimerida.gr

NBA: Ο «Βασιλιάς» είναι εδώ - Ο Λεμπρόν οδήγησε σε νέα νίκη τους Καβαλίερς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία ομάδα από τις τελευταίες 32 που το επιχείρησαν, δεν κατάφερε να γυρίσει από το εις βάρος της 3-1 στις σειρές των τελικών του ΝΒΑ. Υπάρχει όμως μία που πλέον έχει φτάσει μια ανάσα από το να το καταφέρει. Ο Λεμπρόν Τζέιμς οδήγησε σε νέα νίκη τους Καβαλίερς με σκορ 115-101 επί των Ουόριορς και η σειρά έφτασε πλέον στο 3-3.

Μια από τις συγκλονιστικές εμφανίσεις της καριέρας του πραγματοποίησε ο Λεμπρόν Τζέιμς στον 6ο τελικό του ΝΒΑ, οδηγώντας τους Καβαλίερς στη νίκη με σκορ 115-101 επί των Ουόριορς.

Ο «Βασιλιάς» σημείωσε 41 πόντους (6/8 βολές, 13/21 δίποντα, 3/6 τρίποντα), 11 ασίστ, 8 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 3 τάπες και 1 λάθος σε 42:35, έχοντας «βοηθούς» τον Κάιρι Ίρβινγκ με 23 πόντους και τον Τρίσταν Τόμπσον με 15 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Από την πλευρά τους οι Ουόριορς είχαν τον Στεφ Κάρι με 30 πόντους (6/13 τρίποντα), ο οποίος όμως αποβλήθηκε με έξι φάουλ δεχόμενος μάλιστα και τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Ο Κλέι Τόμπσον είχε μεν 25 πόντους, αλλά δίχως να είναι σε καλή μέρα.

Ολα πλέον θα κριθούν στο 7ο και τελευταίο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στο Όκλαντ, με τους Ουόριορς να έχουν το προβάδισμα της έδρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA Καβαλίερς ουοριορς τελικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ