Στοίχημα: Πολωνική απειλή για τα «πάντσερ» - iefimerida.gr

Στοίχημα: Πολωνική απειλή για τα «πάντσερ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Betarades.gr σε συνεργασία με το iefimerida.gr για μία ακόμη ημέρα είναι κοντά σας με τα προγνωστικά για τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο... μενού της Πέμπτης (16/06). Η δράση ξεκινά στις 16:00, με τον αγώνα ανάμεσα στην Αγγλία και την Ουαλία, στο πλαίσιο του Β' ομίλου. Τη «σκυτάλη» παίρνει ο Γ' όμιλος, για τον οποίο στις 19:00 η Ουκρανία αντιμετωπίζει τη Βόρειο Ιρλανδία και στις 22:00 η Γερμανία κοντράρεται με την Πολωνία. Στοιχηματικά, θα μας απασχολήσουν το πρώτο και το τρίτο ματς, με το παιχνίδι Ουκρανία – Βόρειος Ιρλανδία να ενδείκνυται για live στοιχηματισμό.

Σαφές το προβάδισμα της Αγγλίας

Ξεκινάμε, λοιπόν, τις Προβλέψεις Euro 2016 με τον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας, αυτόν ανάμεσα στην Αγγλία και την Ουαλία. Πριν περάσουμε στα καθαρά αγωνιστικά, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το... παρασκήνιο της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Βίαιες συγκρούσεις μεταξύ Άγγλων και Ουαλών οπαδών έλαβαν (15/06) χθες χώρα μέσα σε τρένο, το οποίο τους μετέφερε από το Καλαί στη Λιλ (βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Λανς, όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι). Αξιωματούχος της γαλλικής αστυνομίας αποκάλυψε ότι έγιναν συλλήψεις κατά την άφιξη της αμαξοστοιχίας στη Λιλ, με το συγκεκριμένο περιστατικό να είναι μόνο ένα από τα πολλά κρούσματα βίας, τα οποία έχουν στιγματίσει τη φετινή διοργάνωση.

Στα του ποδοσφαίρου, τώρα, το... σύνδρομο της πρεμιέρας σε τελική φάση Euro έκανε για μία ακόμα φορά την εμφάνισή του στην Εθνική Αγγλίας. Απέναντι σε ένα «αναιμικό» ρωσικό σύνολο, η ομάδα του Χόντσον κατάφερε να προηγηθεί στο 73ο λεπτό με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Ντάιερ κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα «έσπαγε την κατάρα», μία αδράνεια στην άμυνα έφερε το γκολ των Ρώσων στις καθυστερήσεις κι έτσι… τα «τρία λιοντάρια» έρχονται με μόλις ένα βαθμό στο σακούλι στο σημερινό ματς. Έδειξε ταλέντο η Αγγλία στην πρεμιέρα, όμως παράλληλα ο Χόντσον δε φάνηκε να προχωρά στην καλύτερη δυνατή διαχείριση του υλικού του, ξεχνώντας… στον πάγκο τον Βάρντι και επιλέγοντας τον… σέντερ φορ Κέιν για εκτελεστή των κόρνερ (δύο μόνο από τα αρκετά παραδείγματα). Σημειώνουμε, πάντως, ότι (αν εξαιρεθεί η διαδικασία των πέναλτι) η Αγγλία παραμένει αήττητη στα τελευταία 23 παιχνίδια της σε τελική φάση Euro. Σε κάθε περίπτωση, οι Άγγλοι μπαίνουν σήμερα με υποχρέωση νίκης απέναντι στη γειτόνισσα, καθώς ένα ενδεχόμενο τρίποντο θα τους φέρει στην κορυφή του 2ου ομίλου και θα τους δώσει σαφές πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει του ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στους Σλοβάκους.

Κι αν η Αγγλία έρχεται στο σημερινό ματς με πίεση για το τρίποντο, οι Ουαλοί είναι σαφώς πιο χαλαροί, καθώς το νικηφόρο 2-1 της πρεμιέρας επί της Σλοβακίας τους κρατά σίγουρα στο παιχνίδι της πρόκρισης ακόμα και με μία σημερινή ήττα. Διέψευσε τα προγνωστικά η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ και πήρε μία παλικαρίσια -και ιστορική- νίκη, με το εκπληκτικό φάουλ του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο 10ο λεπτό να της χαρίζει το προβάδισμα. Οι Σλοβάκοι απάντησαν στο 61′, όμως ο Ρόμπσον-Κανού αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, χαρίζοντας το ιστορικό τρίποντο στο 81ο λεπτό. Ο κόουτς Κόουλμαν, από την πλευρά του, τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα δύσκολο τεστ και συνάμα μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι μοναδικό. Πρέπει να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας και όχι τους αντιπάλους. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν υποτιμώ την Αγγλία λέγοντας ότι πρόκειται για… ακόμα ένα παιχνίδι».

Προγνωστικό: Η Αγγλία, την πρώτη αγωνιστική έφτασε πολύ κοντά στη νίκη απέναντι στη Ρωσία, αλλά ισοφαρίστηκε στο φινάλε και περιορίστηκε στον έναν βαθμό. Σήμερα, βέβαια, η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τα «τρία λοντάρια». Δεδομένα, η ομάδα του Ρόι Χόντσον διαθέτει περισσότερο ταλέντο και μεγαλύτερη ποιότητα από τους Ουαλούς και επιλογή αποτελεί η Αγγλία με χάντικαπ -1 γκολ, σε απόδοση 2.00 (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Αγγλίας με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Αγγλία επικρατήσει με ένα τέρμα διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα).

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Αγγλία – Ουαλία

«Κρατάει» στο ημίχρονο η Πολωνία

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Γερμανία – Πολωνία. Ήταν φανερό ότι η Γερμανία δεν τα έδωσε όλα στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου κόντρα στην Ουκρανία. Το αποτέλεσμα ήρθε για τα «πάντσερ», που επιβλήθηκαν 2-0, ωστόσο κατέστη πρόδηλο ότι οι παίκτες του Γιοακίμ Λεβ (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν χρειάστηκε ο Νόιερ σε 1-2 περιπτώσεις) δεν παίζουν στο 100%. Δε στερείται λογικής να κρατά δυνάμεις η Γερμανία, που απλά θέλει να κερδίσει χωρίς φανφάρες και φαντεζί εμφανίσεις τον όμιλο και στη συνέχεια να ανεβάσει στροφές. Είχε κακή παρουσία στο πρώτο 45λεπτο, όπου προηγήθηκε νωρίς με τον Μουστάφι, αλλά στην πορεία χαλάρωσε υπέρ το δέον, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ανέβασε ρυθμό, έτρεξε περισσότερο και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα απ’ τους μαχητικούς Ουκρανούς. Τα «πάντσερ» γνωρίζουν ότι η κόντρα με την Πολωνία είναι το πιο δύσκολο ματς του ομίλου, αν το πάρουν θα έχουν τελειώσει με την πρωτιά, με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν την αδύναμη Βόρεια Ιρλανδία.

Από την άλλη πλευρά, ιστορικής σημασίας ήταν η νίκη κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία για την Πολωνία, καθώς ήταν η πρώτη που πανηγύρισε σε τελική φάση Euro. Τα κατάφερε πιάνοντας πολύ καλή απόδοση κόντρα στους δυνατούς, αλλά άτεχνους Βορειοιρλανδούς, τους οποίους υποχρέωσε σε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με το τελικό 1-0 να είναι ιδιαίτερα «φτωχό» για να καταδείξει την ανωτερότητα της ομάδας του Άνταμ Ναβάλκα. Έβγαλαν πολλές φάσεις οι Πολωνοί, είχαν 18 τελικές προσπάθειες και το αξιοπερίεργο ήταν ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν ήταν ο εκτελεστής καμίας εξ αυτών! Το μεγάλο αστέρι των Πολωνών, έχει καλή παράδοση κόντρα στη Γερμανία, θέλει να γίνει ο πρώτος Πολωνός που σκοράρει εναντίον των «πάντσερ» σε παιχνίδι μεγάλης διοργάνωσης.

Προγνωστικό: Πολύ καλό υλικό διαθέτει η Πολωνία, η οποία έχει τη δυνατότητα να κοιτάξει στα μάτια τη Γερμανία. Περιμένουμε, επομένως, ότι θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στα «πάντσερ». Στοιχηματικά, το Χ2 στο ημίχρονο, σε απόδοση 1.86 έχει αξία και θα το στηρίξουμε.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Γερμανία - Πολωνία

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 στοίχημα Γερμανία Πολωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ