Παζάρι δίσκων στο Πεδίον Αρεως -Μετατρέπεται για τρεις ημέρες σε μουσικό χωριό - iefimerida.gr

Παζάρι δίσκων στο Πεδίον Αρεως -Μετατρέπεται για τρεις ημέρες σε μουσικό χωριό

VINYL IN THE CITY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής στις 21 Ιουνίου και τη γιορτάζουμε με βινύλια.

Το Πεδίον Αρεως μετατρέπεται για τρεις ημέρες σε μουσικό χωριό, με δυο σκηνές για live, dj's, εκθέσεις και παράλληλες δράσεις, με ελεύθερη είσοδο.

Για πρώτη φορά το δημοφιλές παζάρι δίσκων θα διεξαχθεί σε υπαίθριο χώρο στην καρδιά της Αθήνας.
Χιλιάδες βινύλια προς πώληση στην Πλατεία Πρωτομαγιάς στο Πεδίον του Άρεως στο πρώτο open air Παζάρι Δίσκων που θα συμβεί στο κέντρο της πόλης την Τρίτη 21 (Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής), την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο στο πλαίσιο της 17ης Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

Το VINYL IN THE CITY δίνει ένα μεγάλο ραντεβού στους αθεράπευτους συλλέκτες βινυλίου, αλλά και τη νέα γενιά που ανακαλύπτει τον αυθεντικό ήχο της μουσικής. Ιδιώτες και γνωστά δισκοπωλεία αλλά και χειροτέχνες του Ash In Art που "ακουμπούν" με την τέχνη τους στον ήχο του βινυλίου, γίνονται ένα με την μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής που γιορτάζει φέτος τα 17 χρόνια της.

Το Πεδίον του Άρεως θα μετατραπεί πιλοτικά σε ένα μουσικό χωριό και θα υποδεχθεί 40 σημαντικούς μουσικούς και συγκροτήματα σε δύο stages μεταξύ αυτών οι: Playground Theory, Katerina Duska, Cahorn Keys, Daphne and the Fuzz, Les Enfants De Pigalle, Nastasia and The Jazzuars, Bitter Sweet, Serafim Tsotsonis κ.α, που θα φέρουν κοντά μας τον ήχο της πόλης, ενώ την ίδια στιγμή θα χτυπά δυνατά ο ήχος της καρδιάς μας, ο αξεπέραστος ήχος του βινυλίου για τρεις ημέρες, 21 -23 Ιουνίου.
Επίσης στην ίδια πλατεία του Πεδίον Άρεως θα υπάρχουν world σκηνή, d.j’s, express bazaar, ζωγραφική, εργαστήρια, συμμετοχικές δράσεις, θεματικές εκθέσεις, body painting, γευσιγνωσία, παραστάσεις με clown, συνάντηση ευεξίας και γέλιου και πολλά happenings.

VINYL IN THE CITY @ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ (Κτήριο Οικονομίδη – Μουσικό Χωριό)
Μέρες διεξαγωγής: Τρίτη 21, Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Ιουνίου
Ώρες διεξαγωγής : 5 μ.μ. – 12 τα μεσάνυχτα
Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VINYL IN THE CITY
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ