Η Τζένιφερ Ανιστον ξαναδιαψεύδει: Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα πολύ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Ανιστον ξαναδιαψεύδει: Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα πολύ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την εμφάνιση της Τζένιφερ Άνιστον σε παραλία στις Μπαχάμες με τον σύζυγό της, οι φήμες για εγκυμοσύνη φούντωσαν, καθώς η κοιλίτσα της ήταν πιο φουσκωμένη από ποτέ. Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός απάντησε στις φήμες, λέγοντας πως απλά παραέφαγε.

Η εκπρόσωπο τύπου της Τζένιφερ Άνιστον βγήκε και ξεκαθάρισε τα πράγματα στο Entertainment Tonight, λέγοντας το εξής: Δεν είναι έγκυος. Αυτό που βλέπετε είναι το αποτέλεσμα μετά από ένα υπέροχο μεσημεριανό γεύμα και το αίσθημα της ασφάλειας σε ένα ιδιωτικό μέρος.

Αυτή η δήλωση βέβαια έρχεται σε αντίφαση με όσα είπε φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού στο περιοδικό στο περιοδικό In Touch.

«Η Τζένιφερ και ο Τζάστιν είναι εκστασιασμένοι. Η Τζένιφερ ήθελε για χρόνια το παιδί του Τζάστιν. Η είδηση ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ηθοποιό μια και μόλις έχασε την μητέρα της και παραλίγο να χωρίσει με τον άνδρα της. Όμως η εγκυμοσύνη μετέτρεψε τη χειρότερη στην καλύτερη στιγμή της ζωής της», είχε αναφέρει φίλος τους.

Η Τζένιφερ Ανιστον ξαναδιαψεύδει: Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα πολύ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Άραγε το έκανε επίτηδες ή όντως είχε παραφάει; Το μόνο σίγουρο είναι πως η Τζένιφερ Άνιστον αποδεικνύει πόσο ακομπλεξάριστη είναι, καθώς δεν φοβάται να παραδεχθεί πως μπορεί να έχει θεϊκό κορμί στα 47 της, αλλά δεν φοβάται να φάει παραπάνω και να το δείξει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Άνιστον έγκυος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ