Ο Εφραίμ πήγε επίσκεψη στο σπίτι του Πούτιν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Εφραίμ πήγε επίσκεψη στο σπίτι του Πούτιν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν υποδέχθηκε στο σπίτι του στο στο Νόβο-Αγκαριόβο το μοναχό Εφραίμ από το Βατοπαίδι για να τους ευχαριστήσει για την ευκαιρία, που έδωσαν στον πιστό ρωσικό λαό να προσκυνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κειμήλια της Ορθοδοξίας.


«Aυτό που κάνατε επιδεικνύει αναμφίβολα την εγγύτητα μεταξύ των λαών μας και θα εδραιώσει αυτήν την πνευματική εγγύτητα, θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Εφραίμ δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πάθος της πίστης του ρωσικού λαού και απευθυνόμενος στον Β.Πούτιν είπε ότι «η Ελλάδα περνά όχι τις καλύτερες στιγμές της και γι' αυτό φυσικά σας παρακαλώ να βοηθήσετε». Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς και στα θαύματα της Τιμίας Ζώνης, υποσχόμενος ότι μετά το τέλος της περιφοράς της σε 14 ρωσικές πόλεις από τις 20 Οκτωβρίου θα εκδοθεί ειδικό βιβλίο με τα θαύματα αυτά.

Σύμφωνα με το Πατριαρχείο της Μόσχας την Τίμια Ζώνη προσκύνησαν περισσότεροι από 3 εκατομμύρια πιστοί, γεγονός που αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία της Μόσχας και της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ