Η καλύτερη φάρσα του Εuro -Την έκανε Τουρκάλα στον σύζυγό της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η καλύτερη φάρσα του Εuro -Την έκανε Τουρκάλα στον σύζυγό της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, με πολλούς να υποστηρίζουν πως είναι από τις καλύτερες φάρσες του Euro μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ενός Τούρκου έκανε την ζωή του... μαρτύριο, καθώς εκείνη έκανε τα πάντα για μην δει ο άνδρας της τον αγώνα Κροατία-Τουρκία και τα κατάφερε σε... «καταστροφικό» βαθμό.

Η ίδια είχε την έξυπνη ιδέα να κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό, όπου μετατρέπει το smartphone σε τηλεχειριστήριο τηλεόρασης. Έτσι, ενώ ο άνδρας της έβλεπε το ματς με μεγάλη προσήλωση, εκείνη είχε κλειστεί στην τουαλέτα και του έκλεινε την τηλεόραση στις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Ο άντρας χωρίς να καταλάβει το παραμικρό, άνοιγε την τηλεόραση, η οποία ξαναέσβηνε μερικά λεπτά αργότερα.

Οι αντιδράσεις του, ήταν επικές, καθώς όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, ο ίδιος έκανε γυαλιά καρφιά, την τηλεόραση και το λάπτοπ, πετώντας τα στον τοίχο και στην συνέχεια πατώντας πάνω τους.

Το καλύτερο; Η γυναίκα βλέποντας τι είχε κάνει ο άντρας της, τσαντίζεται και του ζητάει και τα ρέστα.

Βίντεο: Her Telden, You Tube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ euro viral Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ