Δεν μένει ο Καμπιάσο στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Δεν μένει ο Καμπιάσο στον Ολυμπιακό

Πηγή:Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

Οπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ο Εστεμπάν Καμπιάσο δεν θα μείνει και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι, είχε οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του όμως αυτή δεν θα ενεργοποιηθεί. Ο Μάρκο Σίλβα τον χρησιμοποίησε ελάχιστα στα κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν και φέρεται αν μην επιθυμεί τόσο μεγάλης ηλικίας παίκτες στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Ο Καμπιάσο πάντως δεν ήταν καθόλου αρνητικός σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε με αποκορύφωμα την σπουδαία εμφάνισή του στο «Emirates» απέναντι στην Άρσεναλ, όπου ο Ολυμπιακός σημείωσε και μια από τις σπουδαιότερες νίκες της ιστορίας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εστεμπαν καμπιασο Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ