Βρέθηκε το μοιραίο αεροσκάφος της EgyptAir που έπεσε στη Μεσόγειο - iefimerida.gr

Βρέθηκε το μοιραίο αεροσκάφος της EgyptAir που έπεσε στη Μεσόγειο

(φωτογραφία αρχείου: KHALED EL-FIQI/EPA/ΑΠΕ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αεροσκάφος των Αιγυπτιακών αερογραμμών, «EgyptAir», που χάθηκε από τα ραντάρ κατά τη διάρκεια πτήσης του από το Παρίσι προς το Κάιρο, βρέθηκε σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία.

Όπως μεταδίδει με έκτακτο δημοσίευμα του το BBC, σημαντικά κομμάτια της ατράκτου του αεροπλάνου εντοπίστηκαν, σύμφωνα με πηγές των Αιγυπτιακών αρχών κάπου στην Μεσόγειο και έχουν ταυτοποιηθεί.

Το ακριβές σημείο ανεύρεσης των συντριμμιών του μοιραίου αεροσκάφους δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αν και με ανακοίνωση τους οι αρχές ενημέρωσαν ότι στελέχη της βρίσκονται σε ερευνητικό σκάφος στο σημείο και χαρτογραφούν την περιοχή.

Το αεροπλάνο τύπου Airbus 320 επεσε στις 19 Μαΐου κατά τη διάρκεια πτήσης στην οποία επέβαιναν 66 άτομα, με τα αίτια του δυστυχήματος να παραμένουν μυστήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ