Παιδιά έκαναν απίθανες ερωτήσεις στην ΝτεΤζένερις -Τι απάντησε στο αν θα «κατέβει» για πρόεδρος - iefimerida.gr

Παιδιά έκαναν απίθανες ερωτήσεις στην ΝτεΤζένερις -Τι απάντησε στο αν θα «κατέβει» για πρόεδρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνήθως είναι εκείνη που κάνει τις ερωτήσεις. Αυτή τη φορά, η Ελεν ΝτεΤζένερις πέρασε από «ανάκριση» πιτσιρικάδων, που της έκαναν τις πιο απίθανες ερωτήσεις.

Θα κατέβει για πρόεδρος; Κολυμπάει σαν... ψάρι; Ποια είναι η πιο αμήχανη στιγμή που έχει ζήσει στην εκπομπή της; Τέτοια πράγματα θέλησαν να μάθουν τα παιδιά από την 58χρονη παρουσιάστρια, στο πλαίσιο συνέντευξής της στο People.

Στο πιο «καυτό» και επίκαιρο θέμα πάντως δεν απάντησε ξεκάθαρα. Η τετράχρονη Χάνα την ρώτησε «Η χώρα μας χρειάζεται βοήθεια. Θα ''κατέβεις'' για πρόεδρος;». Η ΝτεΤζένερις χαμογέλασε και σχολίασε «Η χώρα μας χρειάζεται βοήθεια... Είναι τεσσάρων χρονών και το ξέρει ήδη! Είμαστε σε κακή κατάσταση!», αλλά δεν απάντησε στο βασικό ερώτημα.

Οσο για τα υπόλοιπα, απάντησε σε μία πιτσιρίκα ότι και εκείνη κολυμπάει σαν... ψάρι, ενώ δήλωσε ότι η αγαπημένη της φάρσα που έχει κάνει σε διάσημο ήταν η πρώτη φορά που τρόμαξε την Τέιλορ Σουίφτ. Οσο για το πιο ντροπιαστικό λάθος που έχει κάνει στην εκπομπή της, απάντησε «Εχεις δει τη συνέντευξη που πήρα από ουρακοτάγκο; Ισως να πρέπει να το δεις!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλεν ΝτεΤζένερις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ