Θύμωσε η Φώφη για όσα είπε ο Φίλης για το «Παραιτηθείτε» και το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Θύμωσε η Φώφη για όσα είπε ο Φίλης για το «Παραιτηθείτε» και το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Φίλης δήλωσε σήμερα ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε αποστάσεις από την διαδήλωση των «Παραιτηθείτε», όταν κατάλαβε πως από πίσω υπήρχε δάκτυλος της ΝΔ.

Δείτε τις δηλώσεις Φίλη:

«Μιλήσαμε και κατορθώσαμε να αποκαλύψουμε ότι πίσω από τη συγκέντρωση υπήρχε η ΝΔ. Κρυβόντουσαν και πήγαιναν μουλωχτά να κάνουν συγκέντρωση. Τώρα, αναγκάστηκαν να βγουν δημόσια και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Επίσης, με την παρέμβαση αυτή αναγκάσαμε και άλλα κόμματα, όπως είναι το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. να τοποθετηθούν. Το μεν ΠΑΣΟΚ να πάρει ρητές αποστάσεις, το δε Ποτάμι να προσπαθεί κι αυτό να οριοθετηθεί από αυτή τη διαδικασία. Παράλληλα, κατορθώσαμε να υπενθυμίσουμε τα αυτονόητα -γιατί γίνονται λαθροχειρίες- ότι είναι άλλο πράγμα το κίνημα των αγανακτισμένων στις πλατείες και άλλο αυτό που γίνεται σήμερα. Οι αγανακτισμένοι ήταν ένα ευρωπαϊκό, με ρώμη, ρεύμα κατά της λιτότητας και υπέρ της δημοκρατίας, δεν ήταν καπελωμένες καταστάσεις».

Το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση-διάγραμμα εις απάντηση του κ. Φίλη, χωρίς ωστόσο να αιτιολογήσει γιατί κράτησε τόσο χλιαρή στάση απέναντι στο κίνημα «Παραιτηθείτε»:

Θύμωσε η Φώφη για όσα είπε ο Φίλης για το «Παραιτηθείτε» και το ΠΑΣΟΚ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ