Οι συμβουλές της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε τρεις νύφες -Για τα παπούτσια τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι συμβουλές της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε τρεις νύφες -Για τα παπούτσια τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο ωραία εμπειρία έζησαν τρεις μελλοντικές νυφούλες, την ημέρα που πήγαν να κάνουν πρόβα νυφικού στην US boutique Kleinfeld Bridal, στην Νέα Υόρκη.

Η Τέιλορ-Ρέι, η Χίλαρι και η Κέιτλιν, όχι μόνο βρήκαν το νυφικό και τα παπούτσια των ονείρων τους, αλλά είχαν την καλύτερη σύμβουλο για αυτή την περίσταση... την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Φορώντας ένα τζιν και μία απλή γκρι μπλούζα, εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός στο dressing room των τριών γυναικών, δηλώνοντας πως είναι η ειδική σύμβουλος παπουτσιών.

Οι αντιδράσεις και των τριών ήταν επικές, αφού σο βίντεο ακούγονται εκφράσει όπως το γνωστό «Shut up», το «Ω Θεέ μου», και το «Μου κάνετε πλάκα».

Βέβαια η συγκεκριμένη έκπληξη, ήταν μία πρόφαση για να διαφημίση η γνωστή ηθοποιός την δική της σειρά παπουτσιών.

Συγκεκριμένα, ακομπλεξάριστη η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έβαλε η ίδια τα παπούτσια στις 3 νεόνυμφες, βρίσκοντας ποιο είναι ακριβώς το ζευγάρι που ταιριάζει στην καθεμία.

Επίσης, η ίδια δεν παρέλειψε να δωρίσει τα παπούτσια στα οποια κατέληξε η καθεμία και να τις αγκαλιάσει σφιχτά. Μετά από αυτό και ποια μέλλουσα νύφη, δεν θα ζήλευε.

Βίντεο: Brides, You Tube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ