Τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη πρωτοπορούν [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη πρωτοπορούν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλαίσιο υποστήριξης και ενίσχυσης του αθλητισμού, παρουσιάστηκε το νέο αθλητικό πρόγραμμα του σχολείου «Νέα Γενιά Ζηρίδη», καθώς και τα αθλητικά τμήματα, για τη σχολική χρονιά 2016-17.

Παρουσία υψηλών προσωπικοτήτων του αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε το πλάνο των νέων αθλητικών τμημάτων του σχολείου «Νέα Γενιά Ζηρίδη».

Την παρουσίαση του πλάνου ανέλαβε ο Άκης Ζήκος, ο οποίος ανέλαβε τη διεύθυνση των προγραμμάτων. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ ήταν ο κεντρικός ομιλητής των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, έχοντας δίπλα του εξέχουσες προσωπικότητες.

Ο διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής, Λάκης Νικολάου, η Επίκουρος Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ασημένια Γιοφτσίδου αλλά και ο επικεφαλής του «Fernandez Tennis Academy» και γνωστός Ισπανός προπονητής του τένις, Ενρίκε Φερνάντεθ Μαρίν, μίλησαν κατά την παρουσίαση, εκφράζοντας την υποστήριξή τους στο πρόγραμμα, το οποίο έχει στόχο να βελτιώσει τον τρόπο άθλησης των νέων παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του αθλητικού τμήματος: 210-6685643, 210-6685600

Τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη πρωτοπορούν [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκπαιδευτηρια ζηριδη Ακης Ζήκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ