Ξέσπασμα ειρωνείας Ρονάλντο κατά των Ισλανδών - iefimerida.gr

Ξέσπασμα ειρωνείας Ρονάλντο κατά των Ισλανδών

Πηγή:Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πικρόχολα σχόλια αποχώρησε από το «Ζοφρουά Γκισάρ» ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ισοπαλία της Πορτογαλίας με την Ισλανδία.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, μίλησε με ειρωνικά σχόλια για τους Ισλανδούς, μη μπορώντας να αντέξει την απώλεια της νίκης.

Ο Ρονάλντο δεν έπιασε καλή απόδοση αφού οι Ισλανδοί κατάφεραν να να τον περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό. Ο εκνευρισμός του ήταν εμφανής με το σφύριγμα της λήξης από τον Τσακίρ και μάλιστα δεν δίστασε να τον εκφράσει και μέσω των δηλώσεών του.

«Έτσι όπως τους είδα να πανηγυρίζουν, νόμιζα πως κατέκτησαν το Euro, ήταν απίστευτο! Όταν δεν προσπαθούν να παίξουν μπάλα και παίζουν μόνο άμυνα, άμυνα, άμυνα, αυτό δείχνει κακή νοοτροπία και έτσι δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα στην διοργάνωση», σχολίασε αρχικά ο Ρονάλντο και στη συνέχεια μίλησε για... πούλμαν λέγοντας χαρακτηριστικά «Πέτυχαν ένα γκολ, δημιούργησαν άλλες δύο ευκαιρίες σε 90 λεπτά και κατά τα άλλα έμεναν συνεχώς πίσω. Έβαλαν ένα λεωφορείο στο τέρμα και δεν προσπάθησαν καθόλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Κριστιάνο Ρονάλντο Ισλανδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ