Νέα 48ωρη απεργία στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Νέα 48ωρη απεργία στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της αρχικής τους απόφασης για 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια στρέφονται κατά της κυβέρνησης και την κατηγορούν ότι παρά τις υποσχέσεις για «νομική θωράκιση» των γενικών και ειδικών ρυθμίσεων στο νέο διαμορφωμένο περιβάλλον, δεν καταλήγει σε συγκεκριμένες προτάσεις. «Μετά από 20 μέρες απεργίας, πρέπει να γνωρίζουν οι πάντες, ότι διέξοδος δεν υπάρχει παρά μόνο η θεσμική θωράκιση - κατοχύρωση των εργασιακών σχέσεων», αναφέρει η ανακοίνωση των λιμενεργατών και συνεχίζει: «Το κλειδί της λύσης είναι αποκλειστικά στα χέρια της Κυβέρνησης και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν οι χρήστες των Λιμανιών και η Ελληνική κοινωνία» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΛΠ ΟΛΘ Απεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ