Χίλαρι Κλίντον: Δεν έχουμε ανάγκη τις θεωρίες συνωμοσίας του Τραμπ - iefimerida.gr

Χίλαρι Κλίντον: Δεν έχουμε ανάγκη τις θεωρίες συνωμοσίας του Τραμπ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποδόμησε τις εξτρεμιστικές προτάσεις του Ντόναλτν Τράμπ να απαγορεύσει την είσοδο στις ΗΠΑ σε όλους τους μουσουλμάνους και σε όσους υπηκόους χωρών διατηρούν δεσμούς με τρομοκράτες η Χίλαρι Κλίντον.

Οπως επεσήμανε η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, μια τέτοια ενέργεια δεν θα σταματούσε την αιματηρή επίθεση στο νυχτερινό κέντρο στο Ορλάντο.

«Ο τρομοκράτης που εξαπέλυσε αυτή την επίθεση δεν γεννήθηκε στο Αφγανιστάν όπως ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες, γεννήθηκε στο Κουίνς στην Νέα Υόρκη… Οπότε η απαγόρευση εισόδου σε μουσουλμάνους και οι μεταρρυθμίσεις στην μεταναστευτική πολιτική δεν θα τον εμπόδιζαν», τόνισε η Κλίντον. «Δεν θα έσωζαν ούτε μια ζωή στο Ορλάντο», πρόσθεσε.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου επισήμανε πως η πρόταση του Τραμπ ενίσχυσε τη θέση της ότι ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος εξαιτίας του θερμόαιμου χαρακτήρα του είναι ακατάλληλος να διατελέσει πρόεδρος, τονίζοντας πως η δουλειά του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων «απαιτεί ψύχραιμη, συγκροτημένη και αξιοπρεπή αντίδραση» στην αντιμετώπιση περιστατικών όπως η σφαγή στο Ορλάντο.

Η πρόταση του Τραμπ για απαγόρευση εισόδου σε μουσουλμάνους «στρέφει τους Αμερικάνους ενάντια στους Αμερικάνους», τόνισε, σημειώνοντας «αυτό είναι που θέλουν οι τρομοκράτες».

«Δεν έχουμε ανάγκη τις θεωρίες συνωμοσίας του Τραμπ και την παθολογική του τάση να συγχαίρει τον εαυτό του», δήλωσε η Κλίντον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Κλίντον Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ