Σύγχυση για την αντισυγκέντρωση αναρχικών στους «Παραιτηθείτε» - Αποσύρθηκε η ανάρτηση από το indymedia - iefimerida.gr

Σύγχυση για την αντισυγκέντρωση αναρχικών στους «Παραιτηθείτε» - Αποσύρθηκε η ανάρτηση από το indymedia

(EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύγχυση έχει προκληθεί σχετικά με το αν θα γίνει - ή αν είχε προγραμματιστεί καν - αντισυγκέντρωση αναρχικών στο Σύνταγμα το απόγευμα της Τετάρτης, απέναντι από τους «Παραιτηθείτε».

Η σχετική ανάρτηση έγινε στο indymedia και καλούσαν σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 19:00, ενώ μισή ώρα νωρίτερα έχει δοθεί το ραντεβού του κινήματος «Παραιτηθείτε», στο ίδιο σημείο. Η ανακοίνωση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ωστόσο, μερικές ώρες αργότερα η ανάρτηση αποσύρθηκε από το site που φιλοξενεί απόψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Αντιδρώντας στην αρχική ανακοίνωση η ΝΔ τόνισε πως «για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, αναρχικοί ανακοινώνουν συγκέντρωση για να υπερασπιστούν την Κυβέρνηση». Σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia, καλούν σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Τετάρτη στις 19:00,

«Καθιστούμε την Κυβέρνηση απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών του κινήματος "Παραιτηθείτε", στην αυριανή τους συγκέντρωση, στην πλατεία Συντάγματος», ανέφερε ακόμη η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, τονίζοντας ότι όσο και αν η κυβέρνηση ενοχλείται από τη διαμαρτυρία της κοινωνίας, είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει πλήρως στην πράξη το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών στη διαδήλωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αναρχικοί Παραιτηθείτε ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ