Αυτό είναι το ζευγάρι που σκότωσε ο τζιχαντιστής στο Παρίσι [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το ζευγάρι που σκότωσε ο τζιχαντιστής στο Παρίσι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φωτογραφίες του αστυνομικού και της συντρόφου του που σκότωσε ο φανατικός τζιχαντιστής στο Παρίσι, Λαρόσι Αμπάλα, έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική αστυνομία.

Πρόκειται για τον Ζαν-Μπαπτίστ Σαλβέν, Γάλλο αστυνομικό, και τη σύντροφό του Τζέσικα.

Αυτό είναι το ζευγάρι που σκότωσε ο τζιχαντιστής στο Παρίσι [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο φανατικός τζιχαντιστής Αμπάλα εισέβαλε στο σπίτι του Σαλβέν, κράτησε ομήρους τον ίδιο και την σύντροφό του και στη συνέχεια τους εκτέλεσε μπροστά στα μάτια του τρίχρονου παιδιού τους, προτού πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά των γαλλικών ειδικών δυνάμεων.

Αυτό είναι το ζευγάρι που σκότωσε ο τζιχαντιστής στο Παρίσι [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Ο 25χρονος Λαροσί Αμπάλα, ο Γάλλος τζιχαντιστής που δολοφόνησε το βράδυ της Δευτέρας τον 42χρονο διοικητή της αστυνομίας και την σύντροφό του μετέδιδε μάλιστα ζωντανά μέσω της υπηρεσίας Facebook Live το μανιφέστο φρίκης και θανάτου, δείχνοντας τα πτώματα των δυο θυμάτων του αλλά και εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού του αστυνομικού όπου και εισέβαλε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ