ΟΕΕ: Δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής σε λογιστές-φοροτεχνικούς - iefimerida.gr

ΟΕΕ: Δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής σε λογιστές-φοροτεχνικούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δυνατότητα απόκτησης ψηφιακής υπογραφής παρέχεται στα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και στους λογιστές – φοροτεχνικούς.

Ειδικότερα, το Επιμελητήριο ικανοποίησε το πάγιο αίτημα των λογιστών φοροτεχνικών, για την επαλήθευση της ταυτότητάς τους κατά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των πελατών τους, προστατεύοντάς τους από αλλοίωση και πλαστογραφία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Ο.Ε.Ε., με τη δημοσίευση της υπ' αρ 60362/7-6-2016 Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης - Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού στο ΦΕΚ (1696/Β/13-6-2016), ορίζεται ως «Αρχή Εγγραφής» για την παροχή Υπηρεσιών Πιστοποίησης της Αρχής Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου.

Η κεντρική υπηρεσία του Επιμελητηρίου, και τα 16 περιφερειακά τμήματα, θα παρέχουν στα μέλη του ΟΕΕ και τους λογιστές - φοροτεχνικούς τη δυνατότητα εγγραφής - ταυτοποίησης και ενεργοποίησης της ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ψηφιακή υπογραφή ΟΕΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ