Επιστολή Κυριάκου σε Βούτση - Καταγγέλλει αντισυνταγματικές πρακτικές στη Bουλή - iefimerida.gr

Επιστολή Κυριάκου σε Βούτση - Καταγγέλλει αντισυνταγματικές πρακτικές στη Bουλή

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση για θέματα που αφορούν στον τρόπο νομοθέτησης απέστειλο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην επιστολή του ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται, ειδικότερα στη συχνότητα νομοθέτησης με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.) χωρίς να συντρέχουν οι προβλεπόμενες συνταγματικές προϋποθέσεις, στην κατάθεση μεγάλου αριθμού άσχετων τροπολογιών στα συζητούμενα νομοσχέδια, καθώς και στην αντικατάσταση ολόκληρων άρθρων νομοσχεδίων - λίγο πριν την ψήφισή τους - με πρόσχημα νομοτεχνικές βελτιώσεις.

Επιπλέον, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επισημαίνει την επιλεκτική προτεραιότητα στα αιτήματα Κοινοβουλευτικών Ομάδων για τη σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών, καθώς και την συστηματική υποβάθμιση του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, με ευθύνη Υπουργών, που αρνούνται να προσέλθουν στη Βουλή.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του προέδρου της ΝΔ ΕΔΩ.

Επιστολή Κυριάκου σε Βούτση - Καταγγέλλει αντισυνταγματικές πρακτικές στη Bουλή | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ