Ευέλπιδες τραγουδούσαν τον ύμνο της Χούντας μέσα στην σχολή τους - iefimerida.gr

Ευέλπιδες τραγουδούσαν τον ύμνο της Χούντας μέσα στην σχολή τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ημέρα της κορύφωσης των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 17ης Νοέμβρη, σπουδαστές της στρατιωτικής σχολής Ευελπιδων τραγουδούσαν τον ύμνο της Χούντας, με υποκινητή τον επικεφαλής της ομάδας ο οποίος παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό με το ερώτημα της απόταξης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής , ο πρωτεργάτης και υποκινητής της ομάδας των σπουδαστών υπήρξε και ο επικεφαλής της ομάδας , η οποία κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, αρνήθηκε να υπακούσει στις διαταγές των ανωτέρων του για αποχώρηση και παρήλασε ανάμεσα στο πλήθος, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή».

Το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, ενώ ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος με ανακοίνωσή του καταδικάζει το γεγονός και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού έχει δώσει εντολή να γίνουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται ώστε να εξεταστεί το θέμα και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ