Ντόρα για «Παραιτηθείτε»: Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω, αλλά θα πουν ότι είναι η ΝΔ από πίσω - iefimerida.gr

Ντόρα για «Παραιτηθείτε»: Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω, αλλά θα πουν ότι είναι η ΝΔ από πίσω

(φωτογραφία: Συμέλα Παντζαρτζή/ΑΠΕ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω, αλλά θα πουν ότι είναι η ΝΔ από πίσω» απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε ερώτηση για το αν θα συμμετάσχει στην εκδήλωση της Τετάρτης, «Παραιτηθείτε».

Προσερχόμενη στην γενική συνέλευση του ΣΕΒ, η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε χαρακτηριστικά, «Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω για να φωνάξω με όλη τη δύναμη της φωνής μου, φύγετε, έχετε καταστρέψει και τα λίγα πράγματα που επιβίωσαν εν μέσω κρίσης, φορτώσατε 9,5 δισ. στον λαό βερεσέ».

Όμως όπως τόνισε η κ. Μπακογιαννη, «Αν πάω εγώ όμως, θα πουν ότι είναι η ΝΔ από πίσω. Έτσι εύχομαι ένα πραγματικό κίνημα να βρει την έκφρασή του στις διαδηλώσεις και να καταλάβει αυτή η κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει η λογική όσες διαδηλώσεις μας βοηθάνε είναι καλές και όσες όχι τις ονομάζουμε διαδηλώσεις παμπλουτήδηδων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ