Ο Φίλης πείσμωσε: Δεν παραιτούμαι για τους «Παραιτηθείτε» - Δεν νιώθω αδειασμένος από το Μαξίμου - iefimerida.gr

Ο Φίλης πείσμωσε: Δεν παραιτούμαι για τους «Παραιτηθείτε» - Δεν νιώθω αδειασμένος από το Μαξίμου

Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν προτίθεται να παραιτηθεί δηλώνει ο Νίκος Φίλης, παρά τον θόρυβο που ξέσπασε με τις δηλώσεις του για το Κίνημα «Παραιτηθείτε» και την δυσφορία που έχει προκαλέσει ακόμη και στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια.

Ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας, μιλώντας με δημοσιογράφους υποστήριξε πως «δεν νιώθει ότι τον αδειάζει το Μαξίμου ή ότι κρατάει αποστάσεις από όσα έχει υποστηρίξει για την συγκέντρωση "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ". Ταυτόχρονα, απέκλεισε το ενδεχόμενο παραίτησής του.

Την ίδια ώρα, κυβερνητικές πηγές σε μια προσπάθεια να φύγει η συζήτηση από τις προκλητικές δηλώσεις του υπ. Παιδείας, επιχειρούν να μεταφέρουν το βάρος της συζήτησης σε αυτή καθ΄ αυτή την κίνηση που εκδηλώνεται στις 15 Ιουνίου, και όχι στο θέμα των δηλώσεων Φίλη.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει γενικευμένο κύμα απόρριψης της Κυβερνητικής πολιτικής. Εκτιμούν δε ότι η συγκέντρωση της Τετάρτης «έχει χάσει την πολιτική του ουσία κ κινείται στα όρια της γραφικότητας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ