Αφαιρέστε μόνες σας το gel από τα νύχια -Εύκολα και γρήγορα στο σπίτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Αφαιρέστε μόνες σας το gel από τα νύχια -Εύκολα και γρήγορα στο σπίτι [βίντεο]

Instagram/@lorealmakeup
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το gel μανικιούρ έχει σώσει πολλές γυναίκες, μιας και έχει διάρκεια, οπότε δεν χρειάζεται να κλείνουν κάθε λίγο και λιγάκι ραντεβού για να τους φτιάξουν τα νύχια.

Οταν, όμως, το gel φεύγει από ένα νύχι, τους πιάνει μια μανία να το βγάλουν και από τα υπόλοιπα, ξύνοντάς το. Αποτέλεσμα να καταστρέφουν τα νύχια τους.

Αν δεν θέλετε να απευθυνθείτε σε επαγγελματία, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, που παρουσιάζει το allure:

  • Λιμάρετε

Πάρτε μια χοντρή λίμα και αρχίστε να λιμάρετε την επάνω στρώση του gel. Αυτό που θέλετε είναι να βγάλετε τη λάμψη από τα νύχια σας, μην αρχίσετε να λιμάρετε μέχρι να φύγει το χρώμα.

  • Προστατευτείτε

Στη συνέχεια, βάλτε μια παχιά κρέμα ή λάδι γύρω από τα δάχτυλά σας. Αυτό θα σας προστατέψει από την ακετόνη, που θα βάλετε στη συνέχεια.

  • Βαμβάκι με ακετόνη

Πάρτε μπάλες από βαμβάκι, περίπου στο σχήμα των νυχιών σας. Αφού βουτήξετε στο καθαρό ασετόν, βάλτε το βαμβάκι επάνω στο νύχι σας και τυλίξτε με ένα φύλλο αλουμινόχαρτο. Αφήστε για 15 λεπτά.

  • Αφαίρεση

Αφού περάσει ο απαραίτητος χρόνος, ξετυλίξτε το αλουμινόχαρτο και πιέστε ελαφρά το βαμβάκι στο νύχι σας. Εάν υπάρχει ακόμη gel επάνω σε αυτό, ξύστε ελαφρά με ένα ξύλινο στικάκι. Να θυμάστε δεν μοιραζόμαστε τα εργαλεία με τους φίλους μας.

  • Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση

Μετά από την «περιπέτεια» με το καθαρό ασετόν, τα νύχια χρειάζονται ενυδάτωση. Μουλιάστε τα μέσα σε λάδι καρύδας για μερικά λεπτά και έπειτα βάλτε ενυδατική κρέμα ή λάδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ