Στρος Καν: ισχυρίζεται ότι έγινε πειρατεία στο κινητό του - iefimerida.gr

Στρος Καν: ισχυρίζεται ότι έγινε πειρατεία στο κινητό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν πιστεύει πως σε ένα από τα κινητά του τηλέφωνα, το οποίο έχει εξαφανιστεί, σημειώθηκε «πειρατεία» όταν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης εναντίον καμεριέρας, δήλωσαν πηγές του περιβάλλοντός του.

Το σενάριο «πειρατείας» ανέδειξε Αμερικανός δημοσιογράφος με έρευνά του, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν γκρίζες ζώνες στην υπόθεση του ξενοδοχείου Sofitel. Ενας από τους συνηγόρους του Στρος-Καν έκανε λόγο για «σκόπιμη ενέργεια με στόχο την πολιτική του καταστροφή».

Ο Στρος-Καν καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης είχε τηλεφωνήσει στη σύζυγό του για να της πει πως «κάτι σοβαρό είχε συμβεί». Στη διάρκεια της συνομιλίας ο κ. Στρος-Καν ανέφερθηκε στο εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο και ότι πίστευε πως έχει γίνει «πειρατεία» σε αυτό.

Το σκάνδαλο της Νέας Υόρκης ουσιαστικά έβαλε τέλος στις πολιτικές φιλοδοξίες του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, ο οποίος σκόπευε να διεκδικήσει το χρίσμα των Γάλλων Σοσιαλιστών για τις προεδρικές εκλογές του 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ