Σταύρος Ξαρχάκος: Ο Τσίπρας είναι η Κίρκη της πολιτικής - iefimerida.gr

Σταύρος Ξαρχάκος: Ο Τσίπρας είναι η Κίρκη της πολιτικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την απαξίωση του πολιτικού λόγου στην εποχή μας μίλησε ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «Κίρκη» που μεταμόρφωσε το Κοινοβούλιο και τον κόσμο, «όπως ακριβώς μεταμόρφωνε η Κίρκη τους ανθρώπους».

«Μιλάμε μόνο για τον ΕΝΦΙΑ, για το ένα, για το άλλο, τι γίνεται εδώ παιδιά, τι κάνουμε; Με ένα Πρωθυπουργό που δεν είναι Πρωθυπουργός, είναι η Κίρκη κι έχει κάνει ένα Κοινοβούλιο μεταλλαγμένο κι έχει μεταμορφώσει έναν κόσμο όπως ακριβώς μεταμόρφωνε η Κίρκη τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη σήμερα «υπερισχύουν οι αριθμοί». «Μας έχουν πάρει από κάτω ο εξωτερικός μας χρόνος και χώρος. Μιλάμε για τον άνθρωπο αριθμό και όχι για τον άνθρωπο ύπαρξη, πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα» είπε ο κ. Ξαρχάκος στη συνέντευξή του στα «Νέα» τονίζοντας πως «οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σταύρος ξαρχάκος Τσίπρας Κίρκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ