Την καλλιέργεια κάνναβης για ιατρικούς λόγους ζητούν 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Την καλλιέργεια κάνναβης για ιατρικούς λόγους ζητούν 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ερώτηση με την οποία ζητούν τη νομιμοποίηση της παραγωγής, μεταποίησης και αξιοποίησης της βιομηχανικής και φαρμακευτικής κάνναβης κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτηση για την «εκπόνηση Εθνικού Σχεδίου για την Ιατρική Κάνναβη» και σε συνέχεια προηγούμενης ερώτησής τους, κάνουν λόγο για πολλαπλά οφέλη, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Τα οικονομικά οφέλη από την καλλιέργεια εντός της χώρας μας της κάνναβης για ιατρική/θεραπευτική και ερευνητική χρήση θα είναι πολλαπλά (αναζωογόνηση της αγροτικής μας οικονομίας και της μεταποίησης, επανέναρξη εξαγωγών προϊόντων κάνναβης ύστερα από πολλές δεκαετίες παύσης, ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων που θα γλυτώσουν την επιβάρυνση από τα ακριβά συνταγογραφούμενα προϊόντα της φαρμακοβιομηχανίας).»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ιατρική κάνναβξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ