Τα παυσίπονα έβαλαν τέλος στην καριέρα του Aγκερ - Σε ηλικία μόλις 31 ετών - iefimerida.gr

Τα παυσίπονα έβαλαν τέλος στην καριέρα του Aγκερ - Σε ηλικία μόλις 31 ετών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος σε μια σπουδαία καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Ντάνιελ Αγκερ σε ηλικία μόλις 31 ετών. Ο διεθνής Δανός ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε την απόφασή του αποκαλύπτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή.

Ο Αγκερ τα τελευταία δύο χρόνια είχε αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί με τα χρώματα της Μπρόντμπι. Ο λόγος, όπως είχε αποκαλύψει το 2014, ήταν πως έψαχνε ένα πρωτάθλημα λιγότερο ανταγωνιστικό, το οποίο δεν θα είχε τόσο υψηλές απαιτήσεις όσες και οι Πρέμιερ Λιγκ.

Τελικά, δύο χρόνια μετά αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Οπως αποκάλυψε ο ίδιος, όλα άλλαξαν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι της Μπρόντμπι με αντίπαλο την Κοπεγχάγη. Στο δρόμο για το γήπεδο, πήρε ένα παυσίπονο στο πούλμαν και σε συνδυασμό με τον καφέ που ήπιε, τού δημιουργήθηκε ένα κενό μνήμης με αποτέλεσμα να μη θυμάται τίπιοτα από το πρώτο ημίχρονο.

Τόνισε πως σε όλη την καριέρα του έπαιρνε ισχυρά παυσίπονα προκειμένου να ξεπερνά τους πόνους και να μπορεί να αγωνιστεί χωρίς προβλήματα. Παραδέχθηκε πως όταν συνήλθε εκείνο το βράδυ, πήρε την οριστική απόφαση λέγοντας στη σύζυγό του χαρακτηριστικά «Τελείωσα με αυτό το τσίρκο...».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντανιελ αγκερ καριέρα παυσίπονα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ