Συναντήσεις Παπαδήμου με τους υπόλοιπους αρχηγούς - iefimerida.gr

Συναντήσεις Παπαδήμου με τους υπόλοιπους αρχηγούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων που δεν μετέχουν στην κυβέρνηση, θα έχει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αυτή την εβδομάδα.

Την αρχή θα κάνει η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα που θα επισκεφθεί τον κ. Παπαδήμο τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 14.00. Την Τρίτη ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου ο κ. Παπαδήμος αναμένεται να δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη καθώς και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Στο μεταξύ, χθες ο κ. Παπαδήμος είχε διαδοχικές συναντήσεις με υπουργούς της κυβέρνησής του. Τον «χορό» των συναντήσεων άνοιξε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδη και ακολούθησαν ο Σταύρος Δήμας, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ