Γεωργιάδης: Επίκαιρο το αίτημα για εκλογές -Η κοινωνία θέλει να απαλλαγεί από τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Επίκαιρο το αίτημα για εκλογές -Η κοινωνία θέλει να απαλλαγεί από τον Τσίπρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αίτημα για εκλογές γίνεται επίκαιρο γιατί το ζητάει η κοινωνία, η οποία θέλει να απαλλαγεί από τον κ. Τσίπρα και η ΝΔ έρχεται να εκφράσει αυτό το αίτημα.

Αυτό τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ασκεί σκληρή κριτική στον Νίκο Φίλη λέγοντας ότι διεκδικεί τον τίτλο του χειρότερου υπουργού αυτής της κυβέρνησης, καθώς, όπως λέει, οι παρεμβάσεις του «αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος έχει έρθει για να καταστρέψει ό,τι καλό έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια».

Χαρακτηρίζει «πολύ επικίνδυνη» τη δήλωση του υπουργού Παιδείας για τη συγκέντρωση «Παραιτηθείτε», διότι όπως εξηγεί, για πρώτη φορά δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση αμφισβητεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι, ενώ χαρακτηρίζει και ως «δείγμα θράσους» το ότι «οι άνθρωποι που έχουν το παγκόσμιο ρεκόρ στις διαδηλώσεις τολμούν να εκφράσουν τέτοιες απόψεις».

Για τη ρύθμιση για τις offshore, ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι πρόκειται για «ξέπλυμα», καθώς όπως σημειώνει έγινε για να μπορέσουν να ρυθμίσουν υπουργοί «τις όποιες εκκρεμότητες έχουν με τις offshore», ενώ διευκρινίζει ότι η δήλωσή του περί λανθασμένης στάσης της ΝΔ στο συγκεκριμένο θέμα παρερμηνεύτηκε «από ορισμένους που θέλουν να δημιουργήσουν θέμα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης ΝΔ Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ