Η θριαμβευτική υποδοχή της Αΐντα σε 5 κλικ από το Ηρώδειο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η θριαμβευτική υποδοχή της Αΐντα σε 5 κλικ από το Ηρώδειο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κατάμεστο Ηρώδειο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου η πρεμιέρα της πρώτης καλοκαιρινής παραγωγής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Της μεγαλειώδους τετράπρακτης όπερας του Τζουζέππε Βέρντι, Αΐντα, σε μουσική διεύθυνση Μύρωνα Μιχαηλίδη και σκηνοθεσία Ενρίκο Καστιλιόνε. Για αυτή την παραγωγή δούλεψαν περίπου 400 άνθρωποι.

Η θριαμβευτική υποδοχή της Αΐντα σε 5 κλικ από το Ηρώδειο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η νέα παραγωγή της Λυρικής, προερχόμενη από το Φεστιβάλ Όπερας της Ταορμίνας, ενθουσίασε το κοινό, το οποίο χειροκρότησε θερμά όλους τους συντελεστές, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν τα ειδικά εφε που μεταμόρφωσαν το Ηρώδειο σε αρχαία Αίγυπτο.

Η θριαμβευτική υποδοχή της Αΐντα σε 5 κλικ από το Ηρώδειο [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Μύρων Μιχαηλίδης, διηύθυνε με ένταση και πάθος την Ορχήστρα της ΕΛΣ, η οποία απέδωσε με εξαιρετικό τρόπο την μουσική του Βέρντι. Εντυπωσιακή φωνητικά, αλλά και σκηνικά ήταν η Χορωδία της ΕΛΣ, υπό τη διεύθυνση του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου.

Η θριαμβευτική υποδοχή της Αΐντα σε 5 κλικ από το Ηρώδειο [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Στον ρόλο της Αΐντα, εντυπωσίασε η υψίφωνος της ΕΛΣ Τσέλια Κοστέα, ενώ αντιστοίχως θερμό χειροκρότημα εισέπραξαν όλοι οι πρωταγωνιστές: Βάλτερ Φρακκάρο (ο οποίος αντικατέστησε τον ασθενή Ντάριο Ντι Βιέτρι), Έλενα Γκαμπούρι, Άρης Αργύρης, Τάσος Αποστόλου, Δημήτρης Κασιούμης, Λένια Ζαφειροπούλου, Χαράλαμπος Βελισσάριος.

Η θριαμβευτική υποδοχή της Αΐντα σε 5 κλικ από το Ηρώδειο [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Η θριαμβευτική υποδοχή της Αΐντα σε 5 κλικ από το Ηρώδειο [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Τα εισιτήρια για την παράσταση στις 15 Ιουνίου εχουν εξαντληθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ