Στυγερή δολοφονία στη Θεσσαλονίκη -Εκοψαν την καρωτίδα 14χρονου - iefimerida.gr

Στυγερή δολοφονία στη Θεσσαλονίκη -Εκοψαν την καρωτίδα 14χρονου

pixabay.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του χωριού Γέφυρα Θεσσαλονίκης από τη στυγερή δολοφονία 14χρονου αγοριού.

Το περιστατικό συνέβη Κυριακή πρωί. Άγνωστος με μαχαίρι έκοψε το νήμα της ζωής του 14χρονου χτυπώντας τον στην καρωτίδα.

Ο νεαρός διασκέδαζε το βράδυ με φίλους του. Οταν γύρω στα μεσάνυχτα, δεν επέστρεψε σπίτι του, οι γονείς του το ανέφεραν στην αστυνομία.

Το παιδί βρέθηκε το πρωί στις 11:00 χτυπημένο στο λαιμό. Ενας άνδρας εντόπισε το πτώμα του σε χωράφι, δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο του χωριού.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 14χρονος φέρει δύο βαθιά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι αντιστάθηκε καθώς φέρει ίχνη πάλης. Δίπλα στο πτώμα βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα, χρήματα αλλά και το κινητό του τηλέφωνο.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ήδη, φίλοι του 14χρονου δίνουν καταθέσεις στις Αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη έγκλημα 14χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ