Στοίχημα EURO: Επίδειξη δύναμης από τη Γερμανία - iefimerida.gr

Στοίχημα EURO: Επίδειξη δύναμης από τη Γερμανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνεχίζεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις και το Betarades.gr είναι εδώ για να σας αναλύσει τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε όλα όσα ψάχνετε για το Στοίχημα και τις Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρείες.

Μετά το χθεσινό «κάζο» της Εθνικής Αγγλίας και την ισοφάριση από τη Ρωσία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, σήμερα ακόμα ένα φαβορί ρίχνεται στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο λόγος για τη Γερμανία που αντιμετωπίζει στις 22:00 την Ουκρανία με σκοπό όχι μόνο να πάρει τη νίκη αλλά να στείλει και ένα μήνυμα στους άλλους διεκδικητές του τίτλου, πετυχαίνοντας πολλά γκολ. Πιο νωρίς στις 19:00 η Πολωνία παίζει με τη Β. Ιρλανδία και το συγκεκριμένο ματς θα μας απασχολήσει στο live, ενώ η αυλαία ανοίγει σήμερα με τη σούπερ αναμέτρηση Τουρκία – Κροατία στις 16:00

Δε χάνει η Τουρκία

Αρχίζουμε με το ματς των 16:00, Τουρκία – Κροατία μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο δυνατές και σκληρές ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες.

Οι «γείτονες» ταξίδεψαν στη Γαλλία με κύριο στόχο την πρόκριση στους «16, έχοντας πάρει απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση ως καλύτεροι 3οι στα προκριματικά. Εκεί «έτρεξαν» σερί 5-3-2, τερματίζοντας στο -4 από την πρωτοπόρο Τσεχία και στο -2 από τη 2η Ισλανδία (τον όμιλο συναπάρτιζαν οι Ολλανδία, Καζακστάν και Λετονία). Σημειώστε, δε, ότι η Τουρκία πέτυχε τρεις «καθαρές» νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της για τα προκριματικά.

Χωρίς τρανταχτές απουσίες η 23άδα που έχει στα χέρια του ο Φατίχ Τερίμ, που άφησε πίσω (μεταξύ άλλων) τον τραυματία αμυντικό Σερντάρ Αζίζ και τον μέσο Γκογκάν Τορέ (ο οποίος θα έχανε τα δύο πρώτα ματς των ομίλων λόγω τιμωρίας). Στον αντίποδα, κυριαρχεί η μορφή του Αρντά Τουράν, ενώ… ακολουθεί ο εξαιρετικός επιτελικός μέσος Χακάν Τσαλχάνογλου. Ο Τερίμ σκέφτεται να ξεκινήσει από την αρχή στην κορυφή της επίθεσης τον Μπουράκ Γιλμάζ στο σημερινό ματς, παρά το γεγονός ότι ο επιθετικός της… κινεζικής Γκουοάν επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό.

Σε γνώριμα… λημέρια η Κροατία καθώς από τη διάλυση της πρώην Γιουγκοσλαβίας και μετά, η μοναδική… απουσία που κατέγραψε σε τελική φάση EURO ήταν το 2000. Μπορεί η απουσία του τραυματία αμυντικού της Λίβερπουλ, Ντέγιαν Λόβρεν, να είναι σημαντική, όμως παράλληλα οι Κροάτες διαθέτουν πλήθος παικτών με ταλέντο και προσωπικότητα στην 23άδα. Ξεχωρίζει ο ηγετικός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς, ενώ πολύπειρος είναι ο δεξιός μπακ Σρνα και «μπόμπερ» ο επιθετικός της Γιουβέντους, Μάριο Μάντζουκιτς. Λογικά ο Τσάτσιτς θα υιοθετήσει διάταξη 4-3-2-1, με τους Πέρισιτς και Μπρόζοβιτς να ασκούν επιτελικό ρόλο στον φουνταριστό Μάντζουκιτς. Παράλληλα, ο Μπαντέλι κερδίζει στο… νήμα τον ταλαντούχο Κόβασιτς στη μεσαία γραμμή. Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο επιθετικός Τσοπ χάνει το σημερινό ματς, λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στο προτελευταίο ματς των προκριματικών απέναντι στη Βουλγαρία στις 10 Οκτωβρίου. Δε συμμετείχε στο τελευταίο ματς των προκριματικών απέναντι στη Μάλτα, οπότε… η ποινή του εκτίεται σήμερα.

Προγνωστικό: Οι Κροάτες δίνονται φαβορί όμως εμείς βλέπουμε αξία στη διπλή ευκαιρία του «1Χ» των Τούρκων καθώς προσφέρεται σε καλή απόδοση 1.95. Η παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο των Τούρκων αποτελεί εγγύηση, καθώς ο έμπειρος τεχνικός ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει ειδικά από αντιπάλους στα… μέτρα της ομάδας του.

Δείτε σε βίντεο την ανάλυση του Betarades.gr για τον αγώνα Τουρκία - Κροατία

Καλύπτει το χάντικαπ η Γερμανία

Περνάμε στην αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ουκρανία. Μπορεί τα «πάντσερ» να έρχονται ως πρωταθλητές κόσμου, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα της Βραζιλίας, ωστόσο πέρασαν 20 χρόνια απ’ την τελευταία κατάκτηση Euro το 1996.

Πηγαίνουν στα γήπεδα της Γαλλίας ως ένα απ’ τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, καθότι παρά τα προβλήματα, είναι γνωστό ότι τα «πάντσερ» πάντα βρίσκουν τις λύσεις. Ένα από τα προβλήματα που προέκυψαν είναι στην άμυνα λόγω του τραυματισμού του στόπερ Ρούντιγκερ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, αλλά και της ενδεχόμενης απουσίας του Χούμελς στο σημερινό ματς. Αν τελικά δεν παίξει, ο πιθανότερος αντικαταστάτης είναι ο Μουστάφι. Ερωτηματικό αποτελεί και η γραμμή κρούσης, καθώς εκεί εκτός του Μάριο Γκόμεζ, δεν υπάρχει άλλος «καθαρόαιμος» στράικερ. Βέβαια, λύσεις μπορούν να προσφέρουν ως «ψευτοεννιάρα» οι Μίλερ, Γκέτσε και Ποντόλσκι.

Από την άλλη πλευρά η Ουκρανία πήρε την πρόκρισή της για τα τελικά του Euro μέσω μπαράζ. Το συγκρότημα του Μιχάιλο Φομένκο κατάφερε να κάμψει με σχετική άνεση την αντίσταση της Σλοβενίας, καθώς μετά το 2-0 του Λβιβ, πήρε εκτός έδρας 1-1 και πανηγύρισε την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας. Αυτή θα είναι η δεύτερη σερί παρουσία της Ουκρανίας σε τελικά Euro, μετά απ’ αυτή του 2012, όπου συνδιοργάνωσε μαζί με την Πολωνία. Τότε, δεν κατάφερε να προκριθεί στον δεύτερο γύρο, στόχο που θεωρητικά έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει φέτος. Ξεχωρίζουν αναμφίβολα οι ταχύτατοι εξτρέμ, Κονοπλιάνκα (Σεβίλλη) και Γιαρμολένκο (Ντιναμό Κιέβου), από πολύ καλές σεζόν προέρχεται ο κεντρικός χαφ Στεπανένκο (Σαχτάρ), λείπει ο σκόρερ στη θέση «9». Έκρυβε εκπλήξεις η ανακοίνωση της 23αδας, καθώς σε αυτή δεν βρίσκονται ο επιθετικός της Στουτγκάρδης, Αρτέμ Κράβετς, καθώς και ο πολύπειρος μέσος, Όλεγκ Χούσεφ (Ντιναμό Κιέβου). Στον αντίποδα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, Ολεκσάντρ Ζιντσένκο (Ούφα), για τον οποίο λέγονται και γράφονται ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια.

Προγνωστικό: Είναι γεγονός πως το ρόστερ, η φανέλα και η προϊστορία δεν παίζουν μπάλα, όμως σήμερα έχουμε μία ομάδα που αν πιάσει ρυθμό μπορεί να «πνίξει» οποιαδήποτε αντίπαλο και να φτάσει σε μεγάλο σκορ, κόντρα στην Ουκρανία που θα αρκεστεί σε αμυντικό ρόλο ψάχνοντας τη στιγμή της στο ματς, όπως η Ρωσία κόντρα στην Αγγλία. Όμως επειδή τα «πάντσερ» δεν είναι Αγγλία θα επιλέξουμε το «Άσσο» της Γερμανίας με -1 Ασιατικό Χάντικαπ, που σημαίνει πως για να κερδίσουμε πρέπει η ομάδα του Λεβ να επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Γερμανία επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

Δείτε σε βίντεο την ανάλυση του Betarades.gr για τον αγώνα Γερμανία - Ουκρανία

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 στοίχημα Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ