Τσοπανόσκυλο επιτέθηκε σε δυο αδέλφια στην Κοζάνη - iefimerida.gr

Τσοπανόσκυλο επιτέθηκε σε δυο αδέλφια στην Κοζάνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από ένα μεγάλο τσοπανόσκυλο δέχθηκαν δυο αδέλφια από το Βατερό Κοζάνης.

Οπως αναφέρει το Kozanimedia το σκυλί αρχικά επιτέθηκε στον έναν από τους δυο αδελφούς που κατάφερε να βγάλει το κινητό και να επικοινωνήσει με τον αδελφό του που έσπευσε να τον βοηθήσει.

«Εγω επειδή έχω μελίσσια περνάω κάθε μέρα από εκεί. Το σκυλί ήταν στη στάνη και ποτέ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα. Σήμερα, όμως, εκεί που περπατούσα, εντελώς ξαφνικά μου επιτέθηκε. Κατάφερα να το βάλω κάτω και έβγαλα το κινητό από τη τσέπη μου παίρνοντας τηλέφωνο τον αδερφό μου για βοήθεια. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έφτασε και προσπάθησε να με βοηθήσει. Τότε, όμως, το τσοπανόσκυλο με δάγκωσε στα χέρια και στη συνέχεια δάγκωσε και τον αδερφό μου στο πρόσωπο. Αφήστε τα…» δήλωσε ο άνδρας που δέχθηκε πρώτος επίθεση και μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο από το οποίο πήρε εξιτήριο. Ο αδερφός του (ιδιοκτήτης γνωστού καφέ στο Βατερό) τελικά δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά, καθώς τα τραύματα στο μέτωπο και γύρω από το μάτι δεν φαίνεται να έχουν προκαλέσει ζημιά στο μάτι.

Πηγή: Kozanimedia

Πηγή φωτογραφίας: wikipedia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσοπανόσκυλο επίθεση κοζανη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ