Αναβλήθηκε η ομιλία Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο -Πολίτες απέκλεισαν την είσοδο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε η ομιλία Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο -Πολίτες απέκλεισαν την είσοδο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου ομιλία του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο.

Η ομιλία αναβλήθηκε καθώς στον χώρο έξω από την αίθουσα Ανδρόγεω, όπου και επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Εργασίας, δημιουργήθηκε μικροένταση από αντιεξουσιαστές και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υπήρξαν αντεγκλήσεις με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά αποφασίσθηκε από τους διοργανωτές η αναβολή της πολιτικής εκδήλωσης. Από την πλευρά του, ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Παυλιδάκης, μετά την ανακοίνωση της αναβολής της ομιλίας, δήλωσε: «Αυτό που αντιμετωπίσαμε είναι από τον αναρχικό χώρο. Εμείς καλούμε όλο τον κόσμο σε ανοιχτή συζήτηση, βγαίνουμε στην κοινωνία, απαντάμε σ’ όλα αυτά, λύνομε προβλήματα και προσπαθούμε αυτή η κοινωνία να σταθεί στα πόδια της».

Επίσης, τόνισε ότι «λυπούμαστε για απόψε και δεσμευόμαστε στον επόμενο χρόνο να προχωρήσουμε και σε άλλες εκδηλώσεις».

Αναβλήθηκε η ομιλία Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο -Πολίτες απέκλεισαν την είσοδο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Αναβλήθηκε η ομιλία Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο -Πολίτες απέκλεισαν την είσοδο [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Πηγή φώτο: imageservices

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ