Κωνσταντοπούλου: Οι έκπτωτες κυβερνήσεις φοβούνται τη διαμαρτυρία - iefimerida.gr

Κωνσταντοπούλου: Οι έκπτωτες κυβερνήσεις φοβούνται τη διαμαρτυρία

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για το κίνημα «Παραιτηθείτε», έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Είναι θλιβερό για κάθε κυβέρνηση να μην ανέχεται την διαμαρτυρία. Οι κυβερνήσεις που φοβούνται την διαμαρτυρία είναι κυβερνήσεις έκπτωτες. Είναι προκλητικό αυτό που λέει η κυβέρνηση για το κίνημα και κακώς έγιναν οι δηλώσεις από τον Φίλη», δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου στο «Ε» και την Φαίη Μαυραγάνη.

Αναφερόμενη στον εκλογικό νόμο, τόνισε ότι «ζούμε σε εποχή κατάλυσης του συντάγματος και της δημοκρατίας,με την δράση των 3 θεσμικών προσώπων,πρόεδρος της δημοκρατίας,πρωθυπουργός και πρόεδρος της βουλής να είναι δράση καθεστωτική και πρέπει να ελεγχθούν και οι τρεις».

Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» θα συμπορευτεί με δυνάμεις που έχουν τον ίδιο σκοπό με το κόμμα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν συζητήσεις με Λαφαζάνη και Βαρουφάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου Νίκος Φίλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ