Διαμαρτυρία προσφύγων -Ανέβηκαν στη στέγη του hotspot της Χίου - Μια απόπειρα αυτοκτονίας - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία προσφύγων -Ανέβηκαν στη στέγη του hotspot της Χίου - Μια απόπειρα αυτοκτονίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Theodore Manolopoulos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά πρόσφυγες παλαιστινιακής καταγωγής διαμαρτυρήθηκαν την Παρασκευή για την καθυστέρηση της εξέτασης των αιτήσεων ασύλου που έχουν υποβάλει, ανεβαίνοντας στην οροφή του hot spot της Χίου.

Οι διαμαρτυρόμενοι κατέβηκαν τελικά από τη στέγη με παρέμβαση της υπηρεσίας ασύλου, η οποία τους διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώνονται κατά τακτά διαστήματα για την πορεία των υποθέσεων που τους αφορούν.

Εν τω μεταξύ, 24χρονος πρόσφυγας από τη Συρία που διαμένει στο hot spot της Χίου προσπάθησε σήμερα το μεσημέρι να αυτοκτονήσει λαμβάνοντας μεγάλη ποσότητα παυσίπονων χαπιών. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πριν 10 μέρες άλλος ένας Σύρος είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο hot spot της Χίου με τη μέθοδο του απαγχονισμού. Και αυτός διασώθηκε την τελευταία στιγμή από αστυνομικούς και άλλους πρόσφυγες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίος πρόσφυγες hotspot
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ