Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες]

Φωτογραφία: Paulinho Gigante/Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο (και οι δυο έχουν ύψος μικρότερο του μέτρου) αποδεικνύουν ότι το ύψος δεν μετρά όταν πρόκειται για την αγάπη.

Ο Πάουλο Γκαμπριέλ ντα Σίλβα Μπάρος και η Κατούγια Χασίνο από τη Βραζιλία πάσχουν και οι δυο από μια μορφή νανισμού (ο μεν Παύλο έχει ύψος 86 πόντους, η δε Σίλβα 89 πόντους) και ελπίζουν ότι θα κερδίσουν μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο.

Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω Διαδικτύου πριν 10 χρόνια και άρχισαν να συζητούν στο MSN.

Ο 30χρονος Πάουλο που πάσχει από μια σπάνια γενετική ασθένεια υποστηρίζει ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά: «Την βρήκα πολύ όμορφη από την πρώτη στιγμή που την είδα», λέει.

Η έλξη, ωστόσο, δεν ήταν αμοιβαία. Η 26χρονη Κατούγια αρχικά τον μπλόκαρε από το MSN. «Την πρώτη φορά που αρχίσαμε να μιλάμε μου φάνηκε πραγματικά ενοχλητικός», υποστηρίζει.

Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Πάουλο, που εργάζεται ως γραμματέας δικηγορικού γραφείου, λέει ωστόσο: «Εκείνη σκέφτηκε ότι προσπαθούσα να την φλερτάρω, αλλά εγώ της είπα απλά ότι είναι ωραία. Της φάνηκα βαρετός...». Και κάπου εκεί θα τελείωνε η σχέση των δύο αν η Κατούγια, 1,5 χρόνο μετά δεν αποφάσιζε να τον κάνει unblock! «Με το που με έκανε unblock, ύστερα από ένα λεπτό της είπα γεια! Ξεκινήσαμε να μιλάμε και μου είπε ότι έμοιαζα πιο πολιτισμένος...».

Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Δύο μήνες αργότερα ο Πάουλο ταξίδεψε πάνω από 186 μίλια για να συναντήσει την Κατούγια στην πόλη της. Ο ίδιος λέει ότι η ομορφιά της Κατούγια ήταν εκθαμβωτική, αλλά ήταν ντροπαλή. «Εκτός από την ομορφιά της με προσέλκυσε το πόσο γλυκιά ήταν. Η προσωπικότητά της ήταν γλυκιά». Η Κατούγια, αισθητικός στο επάγγελμα, από την πλευρά της θυμάται από εκείνη την πρώτη συνάντηση ότι ο Πάουλο φορούσε ένα πορτοκαλί πουκάμισο, τζιν και γυαλιά ηλίου. Δόξα τω θεώ έχει βελτιωθεί από τότε», λέει με χιούμορ.

Αν και στην αρχή η Κατούγια είχε ενδοιασμούς σχετικά με το αν θα έπρεπε να κάνουν σχέση, λόγω της απόστασης, το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει. Τέσσερα χρόνια μετά μετακόμισαν και από τότε μένουν μαζί.

Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο Πάουλο και η Κατούγια είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα. Μάλιστα έχουν και ένα ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο που επιτρέπει στον Πάουλο να οδηγεί, ενώ το σαλόνι ομορφιάς της Κατούγια έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να την εξυπηρετεί, όσον αφορά στο ύψος της.

Ονειρο του Πάουλο είναι να γίνει δήμαρχος στην πόλη του. Κατά τα άλλα λένε ότι ο ένας στηρίζει τον άλλον, δεν τσακώνονται, ταιριάζουν οι ιδέες τους, τα συναισθήματά τους, συζητούν, είναι υπομονετικοί ο ένας με τον άλλον.

Και οι δυο λένε, πάντως, ότι ήρθαν αντιμέτωποι με διακρίσεις, σε ότι αφορά στο ύψος τους και πολλοί έχουν γελάσει σε βάρος τους. «Μας δείχνουν, ψιθυρίζουν πίσω από την πλάτη μου, αλλά είναι φυσιολογικό, δεν μπορείς να το αποφύγεις».

Το ζευγάρι εξετάζει το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να αποκτήσουν παιδιά, αν και για την Κατούγια θα ήταν δύσκολη μια εγκυμοσύνη λόγω του ότι είναι μικροσκοπική. «Εχουμε επιλέξει να αφήσουμε τα πράγματα να γίνουν τη σωστή στιγμή. Απλά λέμε ποτέ μην λες ποτέ».

Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο -30άρηδες με ύψος κάτω του 1 μέτρου [εικόνες] | iefimerida.gr 11

Φωτογραφίες: Katyucia Hoshino/Facebook -Paulinho Gigante/Facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοντό ζευγάρι νάνοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ