Τίτλοι τέλους για Μπουρδούμη-Κοντοβά -Μετά από 2 χρόνια σχέσης - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους για Μπουρδούμη-Κοντοβά -Μετά από 2 χρόνια σχέσης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να ακολουθήσουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Χριστίνα Κοντοβά, έπειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η απόφαση πάρθηκε έπειτα από δύο χρόνια σχέσης κι ενώ όλοι περίμεναν να προχωρήσουν τελείως διαφορετικά, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους ήθελαν να παντρεύονται ακόμη και στο άμεσο μέλλον.

Η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1, Σάσα Σταμάτη, ανέφερε στην εκπομπή ότι η ίδια πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει στο τηλέφωνο τη σχεδιάστρια μόδας προκειμένου να ρωτήσει τι συνέβη. Τότε, η Χριστίνα Κοντοβά της απάντησε πως δεν θέλει να προχωρήσει σε κάποια δήλωση και επίσης την παρότρυνε να μην την ξαναπάρει τηλέφωνο για το συγκεκριμένο θέμα.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως σύμφωνα με την εφημερίδα o ηθοποιός εμφανίστηκε μόνος στην πρεμιέρα της παράστασης «Μπαμ Μπαμ» στο θέατρο «Χυτήριο», ενώ πρόσφατα εθεάθη να διασκεδάζει στο «Estate» συνοδεία ξανθιάς αιθέριας ύπαρξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χωρισμός ΚΟΝΤΟΒΑ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ