Κατερίνα Στικούδη: Μικρή πουλούσα φρούτα στη λαϊκή με τον μπαμπά μου - iefimerida.gr

Κατερίνα Στικούδη: Μικρή πουλούσα φρούτα στη λαϊκή με τον μπαμπά μου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την μεγάλη αδυναμία της στην οικογένειά της δεν κρύβει κάθε φορά που η πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη δέχεται ερώτηση που να αφορά εκείνη.

Τονίζει κάθε φορά πως οι γονείς της, αποτελούν το στήριγμα της σε κάθε της επιλογή και πως έχει βοηθηθεί πάρα πολύ από αυτούς και εκείνη είναι πάρα πολύ περήφανη γι' αυτούς.

Η ίδια, μιλώντας στο Big Fish, σημείωσε: «Αυτοί με έχουν φέρει εδώ που είμαι σήμερα και με έχουν κάνει μαχήτρια. Η μητέρα μου ήταν δασκάλα-και ο πατέρας μου είχε πάγκο στη λαϊκή. Μικρή πήγαινα μαζί του και πουλούσα φρούτα. Καμαρώνω και θαυμάζω τους γονείς μου».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον αν της αρέσει η ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μας εκπλήσσει λέγοντας: «Τρελαίνομαι για τα γρήγορα αυτοκίνητα. Οδηγώ το πιο όμορφο αυτοκίνητο του κόσμου, μια λευκή ΒΜW Ζ4. Την έχω χαμηλωμένη, έχω βάλει 19άρα ζάντα και είναι κούκλα. Μου αρέσει πιο πολύ η επιτάχυνση παρά η ταχύτητα. Οι φίλες μου με λένε «κάγκουρα» γιατί στο φανάρι θέλω να είμαι πρώτη, να γκαζώνω και να αφήνω τους άλλους πίσω μου. Το απολαμβάνω, μου δημιουργεί ένα συναίσθημα ότι δραπετεύω από κάτι. Δεν το έχω αναλύσει περαιτέρω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στικούδη συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ