Αυτή η σέξι Σουηδέζα είναι η φωνή του EURO - iefimerida.gr

Αυτή η σέξι Σουηδέζα είναι η φωνή του EURO

Πηγή:Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ηλικία 10 ετών αναδείχθηκε νικήτρια σε reality show τραγουδιού της Σουηδίας. Στα 18 της χρόνια, Ζάρα Λάρσον θα είναι η «επίσημη» φωνή στην τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Γαλλίας.

Η εντυπωσιακή ξανθιά Σουηδέζα, απολαμβάνει την επιτυχία της γρήγορα. Μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να γίνει το πρώτο όνομα της Σουηδίας στην ποπ μουσική και να ανοίξει τα φτερά της ακόμη και εκτός συνόρων.

Η Ζάρα, η οποία δεν έκρυψε από μικρή την προτίμησή της στο τραγούδι, κατάφερε να ξεχωρίσει σε reality show της χώρας της (κάτι αντίστοιχο με το Ελλάδας έχεις ταλέντο) και η συνέχεια τη βρήκε να απολαμβάνει τους καρπούς της επιτυχίας της. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο μάλιστα έχει αρχίσει να φτιάχνει το όνομά της και εκτός συνόρων ενώ αναμφίβολα η παρουσία της στην έναρξη του EURO θα αποτελέσει το αποκορύφωμα της μέχρι στιγμής καριέρας της.

Η ίδια έχει δηλώσει φουλ φεμινίστρια και λαμβάνει δράση ενεργά όποτε της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της. Για το λόγο αυτό μάλιστα έχει δεχθεί αρκετές απειλές ακόμη και για τη ζωή της, όμως η ίδια δεν πτοείται και συνεχίζει να υποστηρίζει το φεμινιστικό κίνημα ακόμη και μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram.

Αυτή η σέξι Σουηδέζα είναι η φωνή του EURO | iefimerida.gr 0
Αυτή η σέξι Σουηδέζα είναι η φωνή του EURO | iefimerida.gr 1
Αυτή η σέξι Σουηδέζα είναι η φωνή του EURO | iefimerida.gr 2
Αυτή η σέξι Σουηδέζα είναι η φωνή του EURO | iefimerida.gr 3
Αυτή η σέξι Σουηδέζα είναι η φωνή του EURO | iefimerida.gr 4
Αυτή η σέξι Σουηδέζα είναι η φωνή του EURO | iefimerida.gr 5
Αυτή η σέξι Σουηδέζα είναι η φωνή του EURO | iefimerida.gr 6
Αυτή η σέξι Σουηδέζα είναι η φωνή του EURO | iefimerida.gr 7
Αυτή η σέξι Σουηδέζα είναι η φωνή του EURO | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζαρα λαρσον Euro 2016 τραγούδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ