Το πρώτο κανονικό μαγαζί στην Ελλάδα που πουλάει τάφους [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πρώτο κανονικό μαγαζί στην Ελλάδα που πουλάει τάφους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία κατοικία του ανθρώπου από την εποχή των Φαραώ έως σήμερα σηματοδοτεί εκτός των άλλων και τη ματαιοδοξία των ανθρώπων. Αποτελεί ουσιαστικά μια... βιομηχανία που έχει ένα σταθερό τζίρο, αλλά φυσικά πλήττεται και αυτή από την οικονομική κρίση.

Σε μια τέτοια εποχή η επιθετική εμπορική στρατηγική είναι για ορισμένους και σε αυτό τον κλάδο η καλύτερη άμυνα. Το πρώτο μαγαζί μέσα στον αστικό ιστό είναι πλέον γεγονός. Περπατώντας στους κεντρικούς δρόμους της Καρδίτσας ο επισκέπτης αντιμετωπίζει με έκπληξη ένα τεράστιο γωνιακό μαγαζί που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά σε εκκλησιαστικά και ταφικά καλλιτεχνήματα.

Η πινακίδα του λιτή και υπαινικτική «Τέχνη και Μάρμαρο». Στις βιτρίνες και στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος υπάρχουν κενοτάφια σε μεγάλη ποικιλία και ποιότητες μαρμάρων.

Καλές δουλειές, αλλά μακριά από εμάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ