Στο δικαστήριο για χρέη προς το Δημόσιο η Δήμητρα Ματσούκα [εικόνα] - iefimerida.gr

Στο δικαστήριο για χρέη προς το Δημόσιο η Δήμητρα Ματσούκα [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει την ηθοποιό στην αίθουσα δικαστηρίου στάθηκε αφορμή για να αρχίσουν τα ερωτήματα για το ποιες είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Οπως είναι γνωστό, η ηθοποιός από τον Νοέμβριο του 2012 είχε καταδικαστεί ερήμην για χρέη προς το δημόσιο σε 18 μήνες φυλάκιση και η υπόθεση αφορούσε στη μη καταβολή φόρων εισοδήματος για τα έτη 2005 και 2006 . Τότε, άσκησε έφεση περιμένοντας όλα αυτά τα χρόνια να εκδικαστεί η υπόθεσή της.

Οπως αναφέρει το περιοδικό Full Life, η υπόθεση της ηθοποιού, επρόκειτο να εκδικαστεί στο Εφετείο Αθηνών, πριν από έναν μήνα και η Δήμητρα Ματσούκα παρευρέθηκε στο δικαστήριο ωστόσο η υπόθεσή της τελικά πήρε αναβολή για έναν χρόνο.

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν καλεσμένη η πανέμορφη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει την δικαστική περιπέτεια που αντιμετωπίζει.

Οταν, λοιπόν, ο παρουσιαστής ρώτησε την όμορφη ηθοποιό για την υπόθεση ότι διάβασε ότι εκδικάστηκε πριν από έναν μήνα μία ιστορία όπου χρωστούσε χρήματα στο κράτος και αν αυτό ισχύει, τότε εκείνη απάντησε: «Ναι. Είναι σε εξέλιξη αυτή η ιστορία. Αισθάνομαι ότι όλα θα πάνε καλά», ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Τελειώνει αυτή η ιστορία, ελπίζω. Δεν είναι ευχάριστο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Ένας διακανονισμός είναι!».

Στο δικαστήριο για χρέη προς το Δημόσιο η Δήμητρα Ματσούκα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ματσούκα δικαστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ