Πωλίνα: Ο γιος μου εντoπίστηκε από την Europol - iefimerida.gr

Πωλίνα: Ο γιος μου εντoπίστηκε από την Europol

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσια έκβαση είχε η ιστορία του 21χρονου γιου της Πωλίνας, αφού η ίδια η τραγουδίστρια γνωστοποίησε πως ο γιος της εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Τα ίχνη του 21χρονου Αποστόλη, ο οποίος σπουδάζει στην Γλασκώβη, είχαν χαθεί την περασμένη Κυριακή αφού δεν αποβιβάστηκε ποτέ στην πτήση με την οποία ήταν προγραμματισμένο το ταξίδι του για την Ελλάδα.

Νωρίς την Τετάρτη, η τραγουδίστρια γνωστοποίησε πως ο 21χρονος γιος της βρέθηκε και πως είναι καλά στην υγεία του και μάλιστα έσπευσε με μιά ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συμπαρασταθηκαν στις δύσκολες ώρες αγωνίας για εκείνη και την οικογένεια της.

Πωλίνα: Ο γιος μου εντoπίστηκε από την Europol  | iefimerida.gr 0

Οπως αναφέρει το peoplegreece το οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της η γνωστή τραγουδίστρια που δήλωση ανακουφισμένη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα θα ταξιδέψει ο πατέρας του στη Γλασκώβη. Έγινε μια παρανόηση, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Ο Αποστόλης εντοπίστηκε από την Europol, διότι δε μπόρεσε να πάρει τηλέφωνο. Τελικά γύρισε από το Βουκουρέστι στη Γλασκώβη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραγουδίστρια γιος εξαφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ