Ανθιμος Ανανιάδης: Από αυτή τη σειρά με έδιωξαν αλλά δεν έχω ιδέα γιατί - iefimerida.gr

Ανθιμος Ανανιάδης: Από αυτή τη σειρά με έδιωξαν αλλά δεν έχω ιδέα γιατί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηθοποιός Ανθιμος Ανανιάδης ήταν ένας εκ των καλεσμένων στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην οποία και μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια της καριέρας του.

O ηθοποιός μίλησε για ένα ατυχές περιστατικό που όπως ο ίδιος λέει ακόμα και σήμερα έχει μείνει αναπάντητο το ερώτημα για το τι ακριβώς έγινε.

Κι αυτό είναι ότι τον έδιωξαν από την πολύ γνωστή σειρά που συμμετείχε «Απόσταση αναπνοής», που μεταδιδόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega και που ο ηθοποιός δεν κατάλαβε γιατί τόσο ξαφνικά διεκόπη η συνεργασία του με τη σειρά.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε: «Είναι αλήθεια ότι με έδιωξαν. Ακόμα και τώρα δεν έχω ιδέα γιατί. Ήμουν 18 χρονών και η ιστορία εξελίχθηκε πάρα πολύ ξαφνικά. Ξεκινήσαμε γυρίσματα και είχαμε πέντε έξι επεισόδια που συμμετείχα και μετά ξαφνικά εξαφανίστηκε ο ρόλος. Την επόμενη εβδομάδα δεν υπήρχα, ήταν πεθαμένος. Το περίεργο είναι ότι ήταν στο Mega και θεωρώ ότι εκείνη τη στιγμή το κανάλι δεν με υποστήριξε πάρα πολύ. Και το απίστευτο είναι ότι έκανα τη “Μαρία την άσχημη” δύο χρόνια μετά και συμμετείχα σε μια σπουδαία σειρά, αλλά γενικά έχω τη συνήθεια να μαθαίνω από τα λάθη μου. Μπορεί να έκανα κάτι, να έγινε κάτι, το οποίο πραγματικά δεν το ξέρω, δεν μαθεύτηκε ποτέ. Εξαφανίστηκαν όλα τα πλάνα μου, έγινε… φάντασμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ σειρά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ