Νέα απώλεια για την Εθνική ομάδα - Εκτός μάχης ο Παπανικολάου - iefimerida.gr

Νέα απώλεια για την Εθνική ομάδα - Εκτός μάχης ο Παπανικολάου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έφταναν οι απώλειες πριν την ανακοίνωση της αποστολής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, ήρθε ένα ακόμη πλήγμα για τον Φώτη Κατσικάρη με τον τραυματισμό του Κώστα Παπανικολάου.

Μετά τους Πρίντεζη και Μαυροκεφαλίδη, ο Κώστας Παπανικολάου αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά. Ο άσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα στον αστράγαλο.

Με την απουσία του φόργουορντ του Ολυμπιακού οι κληθέντες παίκτες μειώνονται στους 15, ενώ εκκρεμεί να γίνει γνωστό αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι διαθέσιμος, με τις πιθανότητες να τον αφήσουν οι Μπακς να είναι λιγοστές.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα συμμετάσχει στη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ανδρών λόγω τραυματισμού. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε, έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αστράγαλο. Κατόπιν της σχετικής ενημέρωσης που υπήρξε προς της ΕΟΚ και τον προπονητή της Εθνικής, Φώτη Κατσικάρη, αποφασίστηκε η οριστική του απουσία και έτσι οι παίκτες που έχουν κληθεί για την προετοιμασία θα παραμείνουν 15».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ