Αγιος Δημήτριος: Νεαρός μπήκε σε κατάστημα και φώναζε «σκότωσα τη μάνα μου» - iefimerida.gr

Αγιος Δημήτριος: Νεαρός μπήκε σε κατάστημα και φώναζε «σκότωσα τη μάνα μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αναστάτωση άνευ προηγουμένου έζησε μια ήσυχη γειτονιά στον Αγιο Δημήτριο.

Ενας νεαρός με αίματα στα ρούχα του μπήκε σε ένα κατάστημα και άρχισε να φωνάζει προς τον ιδιοκτήτη πως σκότωσε τη μητέρα του.

Το περιστατικό συνέβη στις 12 το μεσημέρι, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Ο νεαρός, σε κατάσταση αμόκ, μπήκε στο κατάστημα και είπε στον καταστηματάρχη πως σκότωσε τη μητέρα του. Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να μη χάσει την ψυχραιμία του και αφού κάλεσε την αστυνομία, προσπάθησε και κατάφερε να κρατήσει τον νεαρό μέσα στο μαγαζί.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν άργησαν να φτάσουν στο σημείο και συνέλαβαν τον νεαρό άντρα, μεταφέροντάς τον στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την κατοικία της οικογένειας, όπου διαπίστωσαν πως μια γυναίκα (η μητέρα του νεαρού) βρισκόταν αιμόφυρτη στο έδαφος.

Το ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε εγκαίρως στο σπίτι, μετέφερε την άτυχη γυναίκα στον «Ευαγγελισμό», όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, o 40χρονος δράστης έμενε σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Δήμητρος 17 μαζί με τη μητέρα του, τον πατέρα του και την αδελφή του. Πατέρας και αδελφή απουσίαζαν από το σπίτι τη στιγμή του τραγικού συμβάντος. Γείτονες της οικογένειας αναφέρουν ότι οι καβγάδες του 40χρονου, ο οποίος ήταν άνεργος, με τη μητέρα του ήταν συνεχείς, με την τελευταία να τον πιέζει συνεχώς να βρει δουλειά.

Ολα δείχνουν ότι πάνω σε μια τέτοια λογομαχία ο 40χρονος, ο οποίος κατά ορισμένες πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, βγήκε εκτός εαυτού και μαχαίρωσε τη μητέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεαρός μητέρα δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ