Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει επιστολή στον Τσίπρα -Ζητά ενημέρωση από τους υπουργούς, για έργο, παραλείψεις - iefimerida.gr

Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει επιστολή στον Τσίπρα -Ζητά ενημέρωση από τους υπουργούς, για έργο, παραλείψεις

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρόλο στη διαμόρφωση της κυβερνητικής πολιτικής ζητά να έχει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συζητηθεί έντονα το ενδεχόμενο ομάδα βουλευτών του κόμματος να ζητήσει ακόμη και με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να λάβει πλήρη ενημέρωση από υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη για τις προτεραιότητες των υπουργών, την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου, αλλά και για τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι η ενίσχυση του ρόλου της ΚΟ στο πολιτικό γίγνεσθαι, έτσι ώστε οι βουλευτές να μπορούν να παίξουν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην κοινωνική βάση του κόμματος και του κυβερνητικού συστήματος, ενόψει συνεδρίου.

Εν τω μεταξύ, για τις 16:00 σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Κοινοβουλευτική Ομάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ