Ο Φρανσουά Ολάντ απάντησε στα «βέλη» του Ιμπραΐμοβιτς - iefimerida.gr

Ο Φρανσουά Ολάντ απάντησε στα «βέλη» του Ιμπραΐμοβιτς

Πηγή: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ανάγκασε μέχρι και τον Φρανσουά Ολάντ να απαντήσει στα όσα δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Le Monde», παραμονές της έναρξης του EURO 2016.

Ο Σουηδός σταρ, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια έζησε στο Παρίσι αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, δήλωσε πως ο Ολάντ δεν είχε την τύχη να τον συναντήσει από κοντά. «Θα έδινα λύση σε αρκετά προβλήματά του. Ή είσαι διάσημος ή δεν είσαι. Το κλειδί είναι να είσαι ο εαυτός σου και εγώ είμαι πάντα» τόνισε ο Ζλάταν για να έρθει μια ημέρα μετά η απάντηση της γαλλικής Κυβέρνησης.

«Το ποδόσφαιρο αρκετές φορές δημιουργεί ελπίδα, αλλά σε μια μεγάλη Δημοκρατία μερικές φορές είναι πιο πολύπλοκο από αυτό. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βασίζεται στα αποτελέσματα που φέρνει και στην πολιτική που ακολουθεί και όχι στα λόγια ενός παίκτη» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στεφάν Λε Φολ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ