Αυτή είναι η νέα Mercedes E-Class στέισον [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νέα Mercedes E-Class στέισον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Mercedes, πιστή στον προγραμματισμό της, παρουσίαση και την έκδοση στέισον της νέας E-Class, που σε σχέση με την προκάτοχό της δείχνει πιο κομψή αλλά και πιο δυναμική, χάρη στο πιο κεκλιμένο παρμπρίζ της και τη διαφορετική διαμόρφωση της οροφής της.

Αυτή είναι η νέα Mercedes E-Class στέισον [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Στο εσωτερικό και από πλευράς διάκοσμου δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με τη λιμουζίνα, ενώ ο χώρος αποσκευών, που μπορεί να φιλοξενήσει και μια 3η σειρά καθισμάτων με θέσεις μόνο για παιδιά, κυμαίνεται από τα 670 έως τα 1.820 λίτρα.

Αυτή είναι η νέα Mercedes E-Class στέισον [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτή είναι η νέα Mercedes E-Class στέισον [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η πλάτη του πίσω καθίσματος διπλώνει και μάλιστα σε αναλογία 40:20:40, ενώ στη θέση cargo τοποθετείται πιο κάθετα, ώστε να μεγαλώσει κατά 30 λίτρα ο χώρος αποσκευών. Η 5η πόρτα του οποίου μπορεί να ανοίγει και να κλείνει ηλεκτρικά.

Αυτή είναι η νέα Mercedes E-Class στέισον [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Αυτή είναι η νέα Mercedes E-Class στέισον [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Αντίστοιχα μεγάλο είναι και το ωφέλιμο φορτίο των 745 κιλών, ενώ προκειμένου η απόσταση από το έδαφος να είναι σταθερή ανεξαρτήτως φορτίου υπάρχει στάνταρ πνευματική ανάρτηση για τον πίσω άξονα.

Η γκάμα των κινητήρων είναι ίδια με αυτή της τετράθυρης Ε-Class και έτσι ξεκινά από τα 2.000 κυβικά και τους 184 ίππους για την Ε200 και από τα 2.000 κυβικά και τους 150 ίππους για την πετρελαιοκίνητη E200 d, ενώ το αυτόματο κιβώτιο είναι στάνταρ παντού.

Αυτή είναι η νέα Mercedes E-Class στέισον [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Κορυφαία έκδοση της Mercedes E-Class Estate είναι προς το παρόν η AMG E 43 4MATIC με τον V6 των 3.000 κυβικών και των 401 ίππων.

Αυτή είναι η νέα Mercedes E-Class στέισον [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ